tiistai 27. kesäkuuta 2017

This or that summer tag

Jouduin hetken aikaa miettimään, että minkälaisen postauksen seuraavaksi kirjottaisin blogiini, mutta sitten Paulan blogista löysin tämän mielenkiintoisen haasteen, jonka ehdottomasti halusin tehdä myös omaan blogiini! Jos muuten teillä on jonkinlaisia postaustoiveita/-ideoita, otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan kommenteissa! :)

Meri vai uima-allas? - Meressä vesi on liian kylmää mun makuun ja rehellisesti sanottuna mua jotenkin ahdistaa uida meressä sen takia, että meret on niin isoja ja laajoja. Sanon siis uima-allas.

Rantaloma vai telttailu? - Oon ollut tasan kerran telttailemassa ja siitä on vähän huonoja kokemuksia. Nukuttiin sellaisessa viiden hengen teltassa ja vaikka mulla oli pitkähihainen yöpaita ja pitkälahkeiset yöhousut, makuupussi ja makuupussin päällä vielä aika paksu viltti, olin jäätyä sinne. Lisäksi linnut pitivät koko yön meteliä, joten en tainnut nukkua silmäystäkään koko yönä. Sen jälkeen en ole mennyt telttailemaan. Rantaloma puolestaan kuulostaa aivan ihanalta ja rentouttavalta, joten ehdottomasti se!

Vesimelooni vai mansikat? - En ole ikinä hirveästi tykännyt vesimeloonista, koska mielestäni ne ei maistu oikeastaan millekään. En myöskään tykkää siitä, että niiden koostumus on niin vetinen. Mansikoita tulee syötyä moneen kertaan kesän aikana ja rakastan mansikoita!
DSC_1439
Bikinit vai uimapuku? - Mulla on koko elämäni ajan ollut uimapuku. Bikinit ei vaan jotenkin ole ollenkaan mun juttu.

Limu vai jäätee? - Kesällä juon tosi paljon jääteetä! Jääkaapista pitää kesän aikana aina löytyä vähintään yksi purkki jääteetä. Kyllä limsakin menee :D

Hotdogit... grillattuna vai nuotiossa? - No nyt täytyy tunnustaa, että en oo maistanu hotdogia grillattuna tai nuotiossakaan paistettuna. En muutenkaan hirveästi välitä hotdogeista. Onhan niitä kiva syödä joskus hampurilaisten ja ranskalaisten sijasta, mutta harvemmin syön niitä.
DSC_1330
Hattu vai aurinkolasit? - Hatut ei ole ikinä sopineet mulle, joten aurinkolasit. Harmittaa vaan, että en pysty kaupoista ostamaan mitään aurinkolaseja, koska tarvitsen aurinkolasit vahvuuksilla. Jos ostaisin aurinkolasit ilman vahvuuksia, näkisin ehkä viisi metriä eteenpäin jos sitäkään.

Ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? - Mulla on ikkunat yleensä puoliksi auki ja ilmastointikaan ei ole ihan täysillä. Sanon kuitenkin ikkunat alhaalla, koska silloin on niin siistiä olla autossa, kun ikkunat on kokonaan auki!

Itseruskettava vai aurinkovoide? - Palan yleensä todella helposti ja itseruskettavia en osaa ollenkaan käyttää, joten aurinkovoide. En yleensä poistu kesäisin talosta mihinkään ellen oo laittanu jonkin verran aurinkovoidetta käsivarsiini ja olkapäihini.
DSC_1181
Pesäpallo-ottelu vai konsertti? - Konsertti vie mennen tullen! Mikään ei oo ihanampaa kun olla sellaisen artistin/bändin konsertissa, jonka musiikkia rakastaa ja jonka biisit osaa ulkoa. Pesäpallo-ottelut ei kiinnosta millään tapaa, koska en muutenkaan ole urheilusta kiinnostunut. Ainoa urheilutapahtuma mitä katson tv:stä, on yleensä jääkiekon MM-kisat ja niistäkin katson vain Suomen pelit.

Jäätelö vai mehujää? - Tykkään kyllä molemmista. Sotken kuitenkin yleensä poikkeuksetta mehujään kanssa, joten sanon sen takia jäätelö :D

Ilotulitteet vai tulikärpäset? - Ilotulitteet, koska en ole koko elämäni aikana nähnyt tulikärpäsiä. Niitä olisi kuitenkin varmaan tosi siistiä nähdä joskus!
DSC_1108
Fliflopit vai paljain jaloin? - Flipflopit, koska en pysty kävelemään pihalla paljain jaloin :D

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? - Jos ollaan joskus oltu vesisotaa kavereiden kanssa, ollaan yleensä käytetty vesi-ilmapalloja, vaikka niiden täyttämisessä ja sitomisessa onkin aika kova työ. Vesipyssyissä on niin pienet säiliöt, että niitä saisi koko ajan olla täyttämässä.

Kattelin eilen vanhoja kuvia kamerasta ja nämä osu mun silmään. Nää kuvat on jotenkin niin kesäisiä, että oli pakko liittää ne tähän postaukseen. Yritän nyt tänä kesänä kantaa kameraa mahdollisimman paljon mun mukana kaikkiin paikkoihin, koska haluan saada tältäkin kesältä ihania kuvia mun kameran muistikortille! Viime kesänä kannoin aika laiskasti kameraa mukanani..

Oletteko te tehneet tätä kyseistä haastetta blogiinne? :)

-Sofia

9 kommenttia:

  1. Vitsit miten näitä haasteita on kiva lukee blogeista! Taidankin tänään toteuttaa tämän tägin myös omaan blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä on munkin yksiä suosikeita sekä lukea että kirjoittaa! :)

      Poista
  2. Musta nää on tosi kivoja ku näistä aina oppii uutta kirjoittajasta! :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kesäkuvia! <3
    Tää on kiva haaste. Oon nähnyt näitä nyt monissa blogeissa, mutta itse en oo ainakaan vielä toteuttanut. :)

    http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥
      Joo, munkin mielestä tää on tosi kiva haaste! :)

      Poista
  4. Kiva postaus :) Upeita kesäsiä kuvia <3

    VastaaPoista
  5. Vähänkö kiva postaus! :) Ihanan kesäinen ja sun vastauksia oli kiva lukea<3 Mun oli vaikea aluksi miettiä vastauksia näihin kysymyksiin kun päässäni mietin, mutta kyllä sitten osasin päättää haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä pystyin loppujen lopuksi aika helposti päättämään kumman vaihtoehdoista valitsisin :D

      Poista