sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Päiväni kuvina 24.3.

Mä tykkään tosi paljon toteuttaa kaikki tämän tyyppisiä postauksia, mutta harvemmin kuitenkaan muistan niitä kuvia ottaa, vaikka haluaisinkin. Eilen onnistuin kuitenkin aika hyvin ja teinkin päivän aikana jotain muutakin kuin luin vain kirjoja tai olin koneella, joten tämä postaus oli hyvä toteuttaa. Kurkataanpa siis mun eiliseen päivään!
Untitled
Mun päivä alkoi yhdeksältä, kun heräsin ihan ilman herätyskelloa. Oon flunssassa tällä hetkellä ja mun kurkku oli kauhean kipeä, kun heräsin. En jaksanut heti nousta sängystä ylös ja aloitin päivän lukemalla Kellokosken prinsessa kirjaa. Oon nähnyt tämän myös elokuvana ja nyt aloin lukemaan tätä myös kirjana. On muuten mielenkiintoinen ja suosittelen ehdottomasti katsomaan sekä elokuvan, että lukemaan tämän kirjan. Kirjasta kuulette sitten tarkemmin varmaan ensi viikon aikana heti.
Untitled
Kun sain itseni ylös sängystä, oli aamupalan vuoro. Mun aamupala sisälsi eilen puolitoista kuppia kahvia ja karjalanpiirakan kurkkusalaatin kanssa. Jotkut pitää tätä mun makumieltymystä mielenkiintosena, mutta sanokaa että en oo ainut, joka syö karjalanpiirakkaa kurkkusalaatin kanssa :-D
Untitled
Seuraavaksi oli aika lähteä passikuvaan! Meidän passit menee vanhoiksi nyt tulevana kesänä, joten ajateltiin että olisi hyvä uusia ne jo nyt. Mulle tuli yllätyksenä, että silmälasit piti ottaa pois, koska mun edellisessä passikuvassa oon silmälasit päässä ja samoin ajokortin kuvassa mulla on silmälasit. 
Untitled
Passikuvan jälkeen kävin pikaisesti pyörähtämässä kotona ja sitten lähdinkin jo mun kaverin kanssa syömään Rollsiin. Rollsin dippi on vaan niin hyvää ja mun mielestä siihen ei voi kyllästyä ikinä!
Untitled
Rollsin jälkeen mun oli tarkoitus mennä takaisin kotiin, mutta en sitten jaksanutkaan ja vähän yllättäen sitten päädyinkin mun kaverin luo :-D Siellä sain itselleni kissakaverin  Kissat on vaan niin söpöjä ja ehdottomasti mun lempparieläimiä!
Untitled
Kotiin tullessa kuuntelin vaan musiikkia Spotifysta sekä luin tuota Kellokosken prinsessa kirjaa. Uni ei meinannut tulla millään ja taisinkin viimeisen kerran katsoa kelloa joskus kahden jälkeen.

Mä oon ollut koko päivän vähän sekaisin kellojen siirron takia. Vaikka niitä kelloja ei siirretä kuin yksi tunti eteen- tai taaksepäin kerrallaan, muhun se vaikuttaa silti. Varsinkin tämä kesäaikaan siirtyminen :-D Onko täällä muita, joihin kellojensiirto vaikuttaa? Kivaa sunnuntaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Heei mäki yllätyin siitä että passikuvaan pitää ottaa lasit pois! Olin nähnyt kuvia, joissa ihmisillä on niissä lasit enkä kyllä yhtään aatellu et pitäs ottaa pois :D Tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin yllätyin tosi paljon tuosta! Varsinkin kun tosiaan edellisessa passikuvassa ja vielä ajokortin kuvassakin mulla on ihan silmälasit päässä :D Sen kyllä tiesin, että joskus parisenkymmentä vuotta sitten piti vielä olla ilman laseja :D Kiitos Sini!

   Poista
 2. Kiva postaus! Mäkin haluan kyllä joskus tehä tällaisen. :D
  Mun mielestä tää päivä on kulunut ihan kauhean nopeasti kellojen siirron takia enkä oo ehtinyt tehä hirveästi mitään. Vaikka kuitenkin vain yhden tunnin lyhyempi päivä on tänään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Joo, kellojen siirtäminen vaikuttaa yllättävän paljon, vaikka niitä siirretäänkin vain tunti! Musta tuntuu, että olin vielä tänäänkin vähän pihalla kaikesta :D Tää kesäaikaan siirtyminen erityisesti hankaloittaa mun päivärytmiä..

   Poista
 3. Mä tykkään kans toteuttaa ja lukea näitä!! :D Mutta mulla on ihan sama, et harvoin muistan sit kuitenkaan ottaa niitä kuvia :D Ja oi että ROLLS!! Mun lapsuuden suursuosikki<3 Harmi, ettei sitä oo enää täällä Tampereen seudulla lähimaillakaan :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä tosi kiva tehdä ja lukea! :) Kuvien ottaminen on kyllä tosiaan kaikkein hankalin osuus näitä postauksia tehdessä :D Rolls on kyllä ehdottomasti kaikkein paras kaikista tällaisista paikoista! Varsinkin dipit Rollsissa on ihan parhautta, eikä minkään muun paikan dipit voita niitä ♥ Onpa harmi, että sieltä suunnalta ei löydy Rollsia :/

   Poista
 4. Nää on mun yksiä lempparipostauksia! :D En vaan saa ikinä tehtyä näitä itse loppuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meinaa olla joka kerta melkein sama ongelma, jos yritän näitä postauksia tehdä :D

   Poista
 5. Ihana postaus! Oon jo kauan suunnitellut tämmöisen tekemistä, mutta on aina jäänyt vaiheeseen. Tästä sai nyt lisää inspistä :)

  P.S Rollsin savupaprikadippi on ihan parasta!

  Hannamaarit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näiden tekeminen meinaa kyllä mullakin jäädä aina vaiheeseen, kun en meinaa millään muistaa ottaa tarpeeksi kuvia :/ :D Tuo savupaprikadippi taitaa olla ainut dippi, mitä en oo vielä kertaakaan kokeillut. Pitääpäs seuraavalla kerralla kokeilla myös sitä! :D

   Poista
 6. Kivan kuuloinen päivä :) Tuo Kellokosken prinsessa on mielenkiintoinen leffa, kirjaa en ookkaa lukenut. Oon myös käynyt Kellokoskella, joten sielläkin oli tuosta prinsessasta juttua. Mullekkin oli ihan uutta, että silmälasit pitää ottaa passikuvissa pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei ole edes pitkä aika, kun sain tuon kirjan olemassaolosta tietää :D Kannattaa kyllä ehdottomasti lukea tuo, jos yhtään kiinnostaa! Wau, tuolla Kellokoskella oli varmasti tosi mielenkiintoista käydä. Mä en tiedä, että onko tuo silmälasi asia taas muuttunut hetki sitten, koska tosiaan edellisessä passissa mulla on lasit päässä ja myös ajokortin kuvassa mulla on silmälasit :D

   Poista
 7. Eikäää kun alkoikin nyt tehdä mieli Rollsin ruokaa :D Tykkäsin niistä tosi paljon ja harmittaa kun kaikki täällä meidän lähistöllä on ainakin tietääkseni muuttuneet joksikin toiseksi pikaruokalaksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rollsin ruoka on kyllä mun mielestä ehdottomasti parasta kaikista noista pikaruokaravintoloista! :D Voi että, onpa harmi :/ Täällä päin niitä on aika tiheästikin, koska sekä Evijärvellä että Kaustisella ja Kauhavalla on Rolls :D

   Poista
 8. Tällaisia ”minun päiväni” tyylisiä postauksia on mukava lukea! <3

  VastaaPoista
 9. Ihanan rento päivä! :) Tuo Kellokosken prinsessa -kirja on jäänyt minulla lukematta, pitääkin lisätä lukulistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan rento päivä oli kyllä kieltämättä :) Joo, se kannattaa ehdottomasti lukea, mun mielestä se oli ainakin tosi hyvä!

   Poista