perjantai 12. tammikuuta 2018

Tammikuun Bette box

DSC_0644
Moikka taas parin päivän jälkeen! Mä vietän täällä onnellisesti vapaapäivää tällä hetkellä. En oo sen erikoisemmin tehnyt mitään, mutta oon viettänyt tosi rennon päivän. Nukuin myöhään, kävin pitkästä aikaa kylpyammeessa ja oon katsonut sarjoja Netflixistä. Seuraavaksi ajattelin mennä käymään isoäitin luona vanhainkodissa, mutta sitä ennen halusin tulla julkaisemaan tän postauksen. Tää tammikuun Bette box on viimeinen boxi mun tilauksessa, mutta mietin jo, että voisin kesällä taas tilata näitä pari kappaletta. Nyt kurkataan kuitenkin vähän lähemmin tähän tammikuun boxiin!
DSC_0646
Ensimmäisenä silmiin ja käsiin boxista osui Iberon ripsiharja ja -kampa. Mulla ei ookaan koskaan aiemmin ollut tällaista, joten oli ihan kiva saada tällainenkin tuonne muiden siveltimien joukkoon. Tuolla ripsiharjalla saa kyllä kätevästi eroteltua ripset toisistaan ennen ripsarin laittoa. Tämä ripsiharja ja -kampa on saatavilla Prismoista ja Citymarketeista ja ovh on n. 5,90€.

Toisena boxista käsiin tarttui tämä Lumenen Nordic Seduction huulikiilto sävyssä Summer. Tämä oli mulle kaikkien paras tuote koko boxista, koska rakastan kaikkia huulituotteita niin paljon ja siitä on tosi pitkä aika kun oon viimeksi omistanut jonkun Lumenen huulikiillon. Tämä oli koostumukseltaan tosi tahmeaa, mutta kun laittaa vain ohuen kerroksen tätä huulille, niin ei se haitannut. Tästä ei hirveästi väriä tule, mutta kiiltoa tulee sitäkin enemmän. Tätä on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh on 17,90€ / 4,5 ml.
DSC_0647
Seuraavaksi boxista paljastui Simplen silmämeikinpoistolaput. Olihan näitäkin ihan kiva saada, mutta tämä oli ehkä vähän tylsähkö tuote. Ainakin tykkäsin niistä marraskuun boxista tulleista meikinpoistoliinoista, joten musta tuntuu, että tykkään kyllä näistäkin. Saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista ja ovh on n. 3,95€ / 30 kpl.

Seuraavaksi boxista paljastui Lieracin Hydragenist seerumi. "Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Saatavilla apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista. Ovh n. 52,00€ / 30 ml. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuohon hintaan, huhhuh aika kallis ainakin mun lompakolle. En oo vielä kokeillut tätä, mutta nyt tulevan viikonlopun aikana haluan kyllä kokeilla!
DSC_0648
Viimeisinä boxista tuli Twiningsin kolme Infuso-hauduketta sekä Pepsodentin Long Active White Fresh -hammastahna. Nuo haudukkeet on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja koska niissä ei ole ollenkaan kofeiinia, niitä voi juoda myös illalla. En juo oikeastaan ikinä teetä, joten sen takia nämä ei ehkä olleet mulle kaikista parhaimpia tuotteita, mutta kyllä mä silti aion maistaa näitä kaikkia makuja. Mitä hammastahnaan tulee, niin mun mielestä se oli boxin tylsin tuote.

Näin ensivaikutelmalta tää oli siis kaikkein huonoin boxi kaikista kolmesta boxista, jotka tällä kertaa tilasin. Mutta kuten sanoin, suunnittelin jo että kesällä taas tilaisin näitä. Mitäs mieltä te olitte tammikuun boxista? Ihanaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita! :)
    Tee ja hammastahna tosin ehkä vähän tylsiä. :D Vähän huono puoli näissä bokseissa on ehkä juuri se, että kaikki tuotteet eivät välttämättä aina itseä miellytä. Mutta onhan uusia tuotteita ihan kiva kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan ok, mutta verrattuna kahteen edelliseen todellakin vähän tylsä :/ Plussana näissä kyllä on se, että näiden kautta pääsee testailemaan uusia tuotteita ja osa niistä saattaa jopa jäädä vakkarikäyttöön :D

      Poista
  2. Ei ollut kyllä ihan lemppari boxi, mutta.. toisaalta, ei kaikesta voi aina tykätä. Toihan olis kyllä ihan kätevä tilata boxia aina silloin tällöin pari boxia eikä kestona! :D

    Ihanaa viikonloppua Sofia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä kuulunu munkaan lemppareihin tämä boxi :/ :D Joo, tää mun idea lähti siitä kun marraskuun boxin sai vaan 5€:lla ja sitten aattelin, että voisin nuo kaks seuraavaakin boxia tilata tässä samalla :D Kivaa viikonalkua! ♥

      Poista
  3. Hih naurattaa jo tuo perinteinen hammastahna, mutta oikeastihan sille on käyttöä. Hydragenist voide on ihan lemppareita ja siinä on fantastinen tuoksu, se ja tuo Lumenen kiilto ovat kyllä ihan boxin parhaat.

    Kiva viikkistä Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa kun näin boxissa tuon hammastahnan :D Toisaalta, kahdesta edellisestä ei ollut tullut ollenkaan hammastahnaa, joten tää oli ihan ensimmäinen hammastahna mulle koko tilauksen aikana ja tuleehan noita tosiaan käytettyä! Tuo Hydragenist voide vaikutti kyllä tosi ihanalta parin kokeilukerran jälkeen :) Kivaa viikonalkua! ♥

      Poista
  4. Jännä valinta tuo tee :D Tää boksi on muutenkin sisällöltään nyt sellainen, mikä ei olisi ehkä muhun kolahtanut, ensi kertaa siis taas odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vähän yllättävä valinta Bette boxiin :D Joo, ei tää oikein muhunkaan kolahtanut. Toivottavasti taso nousee taas seuraavaan boxiin, vaikka mulla ei tilaus enää jatkukaan :D

      Poista
  5. Olkoon tylsä tai ei, niin mun mielestä noi long active hammastahnat on tosi hyviä! Mutta ymmärrän kyllä, että tuollaisesta boxista odottaisi saavansa jotain "erikoisempaa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! :) En oo päässyt vielä kokeilemaan tuota hammastahnaa, koska mulla on edellinen tuubi vielä käyttämättä. Voisin kyllä ens sunnuntaina ottaa tuon opistolle mukaan :D Nää tän boxin tuotteet oli sinänsä ihan hyviä, mutta tosiaan vähän tylsiä verrattuna kahen edellisen boxin sisältöön.

      Poista
  6. Boxi oli mielestäni ihan hyvä, puolet tuotteet olivat kivoja ja puolet hieman tylsempiä :)

    VastaaPoista
  7. Tää näyttäs munki mielestä vähän vaisulta boxilta. Noi teet kuulostaa kyllä hyviltä ton kofeiinittomuuden takia, pitääpä kaupassa katella hintaa jos osuu vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä vähän vaisu :/ Katoin joidenkin blogeista, että pitkäaikaistilaajat oli saanu shampoon lisänä ja jos se olis ollut meidän muidenkin boxeissa mukana, niin tää ei olisi tuntunut aivan niin tylsältä ja vaisulta. Olin yllättynyt, että tykkäsin kaikista noista tee mauista, vaikka yleensä en teestä niin hirveästi piittaakaan. Täytyypä kans kattoa kaupasta, jos noita tulisi vastaan :)

      Poista
  8. Näyttää hieman vaisulta boxilta :/ Hyödyllisiä tuotteita silti, mutta olisi odottanut jotakin hieman parempaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, plussaa tosiaan siitä, että kaikki boxin tuotteet tulee kyllä käyttöön! :)

      Poista