lauantai 4. marraskuuta 2017

Vastaukset teidän kysymyksiin osa 2

Tänään olisi vuorossa vastauspostaus numero kaksi! Anteeksi, että tämän toisen osan postauksen julkaisemisessa kesti näin kauan. Postauksen kuvituksena toimii Pinterestistä otetut quotet. Vielä kerran suuret kiitokset kaikille kysymysten lähettäjille! 

Mistä saat inspiraatiota blogipostauksiin tai muuten vaan bloggaamiseen? - Useimmiten muiden blogeista tai ylipäänsä netistä. Joskus on toki sellaisiakin aikoja, ettei inspiraatiota yksinkertaisesti vain ole. Silloin olen todennut parhaaksi sen, että oon vain postaamatta, koska ei ole kiva alkaa väsäämään postausta väkisin. Väkisin kirjoitetun postauksen huomaa heti sen laadusta.

Mistä keksit postausideat? - Ihan vain omasta päästä (useimmiten parhaimmat ideat tulee keskellä yötä, kun ei saa unta ja silloin on pakko kirjoittaa postausidea vähintään kännykän muistioon ylös, ettei sitä vain myöhemmin unohda) ja usein myös muiden blogeista.

Top 3 lempisarjaa? - Olipa kerran, Moderni perhe ja Supernatural! Nää on ollut kautta aikojen mun suosikkisarjat.

Lempivillieläin? - Panda! Ne on mun mielestä niin suloisia

Mitä kirjaa et lukisi enää ikinä uudestaan (halutessasi voit myös perustella miksi et)? - En muista tämän kirjan nimeä, mutta joskus ala-asteella erehdyin lukemaan jonkin kauhukirjan, jossa oli kummitustarinoita, jotka oli totta. Kuvittelin, että pystyn ihan helposti lukemaan sen kirjan, mutta oikeasti en nukkunut moneen yöhön kunnolla, koska pelkäsin ihan liikaa. Vaikka oonkin nyt jo paljon vanhempi, en silti lukisi sitä kirjaa enää uudestaan, koska muistan kuinka karmeita ne tarinat siinä kirjassa oli.
Quote collage 01
Lempikukka? - Oon joidenkin mielestä varmaan vähän tylsä, kun vastaan että ihan vaan perus ruusu. Varsinkin tummanpunaiset ja vaaleanpunaiset

Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa (tämänkin voit halutessasi perustella)? - Oon koko elämäni asunut maalla, joten haluaisin kokeilla myös kaupungissa asumista. En kuitenkaan haluaisi muuttaa mihinkään mahdottoman isoon kaupunkiin, koska en kaupunkielämään ole tottunut.

Mitkä ovat tyylisi kulmakiviä? - Mun vaatekaapista löytyy tosi paljon harmaita neuleita, joten kai mä sanon vastaukseksi ne :-D

Suosikki vaatekappale? - Rakastan pukeutua tosi rentoihin vaatteisiin, joten vähän väljät hupparit on ihan parhautta  Kaikenlisäksi ne on tosi lämpimiä.

Miten sun pukeutuminen on muuttunut vuosien kuluessa? - Yläasteella käytin aika paljon ruudullisia ja raidallisia paitoja, joissa oli edes jonkin verran väriä, mutta lukioon mennessä kaikki ruutupaidat annoin eteenpäin Siljalle, koska en tykännyt niistä enää (tietysti ne jäi myös vähän pieniksi). Ruutupaidat vaihtui neuleisiin ja huppareihin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Eli mitään hirveän radikaalia ei ole tapahtunut kyllä missään vaiheessa :-D
Quote collage 02
Minkä leffan voisit katsoa aina vain uudestaan ja uudestaan? - Jos tähän nyt ei oteta mitään leffasarjaa mukaan, niin Edward Saksikäsi on sellainen elokuva, joka lumoaa jokaisella kerralla. Tim Burtonin elokuvat on aina kuuluneet mun lemppareihin ja ennen kaikkea Johnny Depp on yksi mun suosikki miesnäyttelijöitä

Minkä elektroniikkatuotteen ottaisit just nyt jos saisit minkä vaan? - Varmaankin iPadin, koska mulla ei oo omaa iPadia ollenkaan. Äitillä on iPad ja sitä aina välillä käytän, jos en jaksa avata konetta tai tehdä sitä asiaa kännykällä. Yleensä äitin iPad on kuitenkin aina jollakin käytössä, joten sen takia olisi ihanaa, jos olisi oma.

Ärsyttävin kotityö? - Moppaaminen ja tiskaaminen! Nää kaksi juttua on aina ollut mulle sellaisia, joista en tykkää sitten yhtään. Onneksi sentään kotona on tiskikone, mutta esimerkiksi asuntolalla kaikki astiat joutuu tiskaamaan itse, koska siellä ei ole tiskikonetta ollenkaan.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? - Hmm, oon silloin 29-vuotias. Mulla olisi miesystävä ja mahdollisesti oltaisiin jo naimisissa. Lapsia ei olisi vielä. Me asuttaisiin omakotitalossa ja meillä olisi vähintään yksi kissa. Mä olisin toivottavasti siinä vaiheessa saanut opiskeltua itselleni sosionomin ammatin ja tekisin töitä lasten tai nuorten parissa. Ainiin ja asuttaisiin jossain vähän isommalla paikkakunnalla/kaupungissa kuin tällä hetkellä.

Kuka on sun lempparikirjailija? - Tuleeko yllätyksenä, kun vastaan J.K. Rowling? :-D Toinen lempparikirjailija on Jojo Moyes.
Quote collage 03
Mikä on sun lempibiisi just nyt? - Tällä hetkellä kovalla soitolla on ollut Saaran All the love, joten vastaan sen. 

Lempiruokasi? - Ehdottomasti lasagne. Oon tykännyt siitä aina, enkä kyllästy siihen varmasti ikinä :-D

Mistä pidät eniten itsessäsi? Entä mistä et pidä? - En nyt tiedä tarkoitetaanko tällä ulkonäöllisiä asioita vai viitataanko tällä enemmän luonteeseen. Ulkonäöllisesti tykkään tosi paljon mun silmistä sekä (saattaa kuulostaa vähän oudolta) käsistä. Mun silmät on kivan väriset ja mun ripset on sopivan pitkät. Mun kädet taas ovat kauniin sirot ja mun kynnet on ihanan näköiset varsinkin silloin kun niissä on kynsilakkaa. Omassa luonteessani tykkään sen sijaan siitä, että oon hyvä kuuntelemaan muiden murheita. Ulkonäöllisesti en tykkää mun jaloista. Ne on jotenkin vain niin rumat. Äkkipikaisuus on yksi luonteenpiirre mussa itsessä, josta en hirveästi pidä.

Asia, jota kadut elämässäsi? - Kadun sitä, että yläasteen aikana annoin toisten ihmisten tyhmät huutelut mennä liikaa mun ihon alle. Silloin olisi pitänyt tajuta, että ne jotka huutelivat, olivat vain todella lapsellisia ja tyhmiä.

Mistä olet erityisen ylpeä elämässäsi? - Oon ylpeä siitä, että vaikka oonkin melko ujo, niin en oo antanut sen olla esteenä millekään mun elämässä. Menin toiselle paikkakunnalle lukioon, josta en tuntenut etukäteen ketään, muutakuin pari nimeltä, ja sain sieltä uusia ystäviä. Nyt kun menin Kaustiselle elokuussa, en tuntenut sieltä senkään vertaa ihmisiä kuin aiemmin Evijärveltä ja menin sinne silti kouluun.
Quote collage 04
Minkälaiset blogit kiinnittävät sun huomion? - Banneri on se ensimmäinen juttu, mihin kiinnitän blogissa huomiota. Toisena tulevat hyvälaatuiset kuvat. Musta tuntuu, että hirveän monet ei tykkää lukea pitkiä postauksia, mutta mun mielestä se menee niin, että mitä enemmän tekstiä, sen parempi :-D Oikeastaan voisi sanoa, että lifestyle- ja kosmetiikkablogit on sellaisia, jotka on eniten mun tyylisiä ja niitä tykkään lukea.

Tämän hetken lemppari meikkituote? - Kyllä ne on noi Nyxin Soft matte lip creamit!

Keräätkö jotain astiasarjaa, jos niin mitä? - En varsinaisesti mitään tiettyä. Oon kuitenkin saanut paljon sekä rippi- että ylioppilaslahjaksi Pentikin sekä Arabian astioita ja niistä on tullutkin mun lemppareita. Äitin kanssa ollaan jo monta vuotta oltu hullaantuneita muumimukeihin!

Käytkö koskaan lavatansseissa? - Mun ikäiset ei oikeastaan taida enää hirveästi käydä lavatansseissa :-D Joten ei, en oo käynyt koskaan lavatansseissa.

Mitä hyviä lavoja on siellä lähistöllä? - En hirveästi näihin tanssilavoihin oo tutustunut, kun en käy lavatansseissa, mutta onhan täällä Rantahalli ja Rantamaja ihan täällä Kortesjärvellä, missä asun. Lisäksi Lappajärvellä on Halkosaari. Kaikissa näissä järjestetään kesäsin lavatansseja, sen verran kuitenkin tiedän :-D
Quote collage 05
Oletko käynyt ulkomailla? Entä Lapissa? - Joo, oon käynyt mm. Espanjassa (oon ollut niin pieni, että en kyllä itse muista reissusta juurikaan mitään), Englannissa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa :-D Lapissa tulee käytyä joka kevät, koska mennään silloin Ylläkselle viikoksi. Levilläkin oon kyllä käynyt silloin kun mentiin leirikouluun sinne.

Mikä on sun mielestä ikävintä bloggaamisessa? - Mun mielestä tässä ei oo oikeastaan mitään ikävää. Vastaisin varmaan sellaiset ns. "roskakommentit", jos olisin niitä saanut, mutta tänn blogiin niitä ei ole tullut yhtäkään, mistä oon kieltämättä vähän yllättynyt :-D

Mikä on sun lempparitapa urheilla tai liikkua? - Urheilu ja liikunta ei oikein oo mun juttu, jos totta puhutaan :-D Käyn kuitenkin aina välillä ihan omaksi ilokseni kävelemässä.

Kuka on sun mielestä paras suomalainen näyttelijä? - Hmm.. katson aika vähän suomalaisia elokuvia tai sarjoja, joten tähän on hieman haasteellista vastata. Mun kirjahyllystä löytyy kuitenkin jonkin verran elokuvia, joissa Jussi Vatanen ja Aku Hirviniemi on mukana.

Mikä on sun lemppariherkku? - Vastasinkin tähän jo edellisessä osassa, mutta siis suklaa!

Mikä on sun mielestä parasta joulussa? - Ruoka! Ja tietysti ylipäänsä se tunnelma. Koska sukulaiset on mulle tärkeitä, on myös mahtavaa kun joulun aikana näkee niitäkin. Jouluaaton lastenohjelmat on myös yksi lemppariasioita joulussa.


Näitä kysymyksiä tulikin paljon enemmän kuin osasin odottaa ja olen kiitollinen jokaiselle, joka näitä kysymyksiä lähetti  Mun lauantai on kulunut aika rennoissa merkeissä. Nukuin pitkään ja lueskelin kirjoja ja uusinta Demiä sekä Cosmopolitania. Nyt ajattelin avata Netflixin ja illalla mennään pyhäinpäivän kunniaksi viemään isän ja isoisän haudoille kynttilät. Ihanaa lauantaita kaikille!

18 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä tosta parasta joulua kysymyksestä! Mikään ei oo ihanempaa, kun kokoontua yhteseen ruakapöytään suvun kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! ♥ Vähän kyllä harmittaa kun ihan kaikki sukulaiset ei todennäkösesti pääse paikalle tänä jouluna :/

      Poista
  2. Niin kivasti jälleen vastailtu! Lasagne on kyllä tosi hyvää, varsinkin sellainen missä on sieniä mukana *.* Itekki keksin tosi usein yöllä postusideoita, silloin kun on aikaa miettiä niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En ookaan maistanut tuota versiota lasagnesta ikinä. Pitääpä kokeilla! En ymmärrä miten öisin tulee kaikki parhaimmat postausideat ja päivällä aivot ei meinaa toimia ollenkaan, hahah :D

      Poista
  3. Uuu, mä en malta odottaa joulua ! <3 Parasta kun pääsee näkemään sukulaisia joita ei oo nähnyt vuosiin :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tosi malttamaton mitä tulee jouluun! ♥ Sukulaisten näkeminen on aina yhtä ihanaa!

      Poista
  4. Olipas kiva lueskella vastauksia! Täällä toinen, joka tykkää ruusuista, Modernista perheestä ja Tim Burtonin leffoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oi, onpa kiva kuulla että säki tykkäät Burtonin leffoista!

      Poista
  5. Vastasit tosi kivasti ja kattavasti näihin kysymyksiin! :) mulla on samat inhokkikotityöt kun sulla.. en kehtaa ees kertoa koska viimeks oon mopannut lattiat täällä kotona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahah, moppaaminen on kyllä niin ärsyttävää hommaa.. On siitäki jo kulunu jonkin aikaa kun oon oman huoneeni lattian täällä kotona mopannu, hups :D

      Poista
  6. Mähän samaistuin vaikka kuinka moneen näistä! :D Erityisesti tuohon että tykkään pitkistä postauksista, mulla se jopa on niin radikaalia etten ihan ymmärrä lyhyiden postausten ideaa ja se tuntuu ettei niihin ole panostettu. Sun blogi on siitä ihana että täällä saa aina keskittyä lukemiseen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elli ihanasta kommentista! ♥ Se on totta, että joskus lyhyet postaukset tuntuu sellaisilta, että ne on kirjoitettu hetken mielijohteesta tai ihan vain sen takia että on tunne siitä että on "pakko" postata.

      Poista
  7. Oli mukava lukea tätä jatko-osaa kysymyksiin! :) Munkin mielestä pandat on niin suloisia ja mäkin tykkään lukea pitkiä postauksia! Se kertoo, että on oikeesti panostettu siihen postaukseen. Mä yleensä postailen kerran viikossa sen pitkän postauksen johon olen panostanut, kun muut laittavat parin kuvan ja muutaman virkkeen postauksia :D En siis pahalla sanonut, mutta kuitenkin kiva kuulla, että joku muukin tykkää pitkistä postauksista! Voit kyllä olla ylpee itsestäsi, että ujoudesta huolimatta oot uskaltanut tehdä asioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitempiin postauksiin pääsee ainakin mun mielestä paljon paremmin mukaan kuin lyhyempiin postauksiin ja sen takia niitä on myös kivempi lukea. Ei munkaan mielestä lyhyemmissä postauksissa ole mitään vikaa, mutta pitemmissä postauksissa todellakin näkyy se panostus paremmin :D

      Poista
  8. Nää kysymyspostaukset on kivoja, kun saa kerta heitolla hyvän kuvan kirjoittajasta :) Ihanan selkeä tää sun blogisi ulkoasu :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa lukea susta tämmösiä tietoiskuja ja oppia lisää :) Kysymyspostaukset on parasta!

    VastaaPoista