sunnuntai 27. elokuuta 2017

Week 34

Tälläkin viikolla mun viikko koostui aika arkisista asioista, joten taas vähän arkisempi viikkokatsaus luvassa. Tosin täähän on ihan ymmärrettävää nyt kun koulutkin on alkanu. Kaikkien arkisten juttujen lisäksi mun viikkoon on kuitenkin mahtunut kolme visiittiä Seinäjoelle isoäitin luokse sairaalaan. Pidemmittä puheitta, mennään kuvien kimppuun! Jos haluatte katsoa mun snäppejä oikein reaaliajassa, mut löytää sieltä nimimerkillä @sofiaa_ida !
Week 34 (1)
Viime maanantai aamuna hetki ennen Kaustiselle lähtöä. Ostin muuten tuon ihanan paidan viikko sitten Seinäjoelta! // Ja maanantaina käytiin myös katsomassa isoäitiä Seinäjoella. Tästä on tullut viime aikoina ihan arkea. // Elisa oli laittanut meille lämpösiä voileipiä sillä aikaa kun oltiin katsomassa isoäitiä. Oli hyviä!
Week 34 (2)
Tän hetken lautapeli suosikkina on toi Bezzerwizzer! En nyt rupea sääntöjä kirjottelemaan, mutta jos tykkäät Trivial pursuitista, tykkäät takuulla myös tästä pelistä. // Tai siis tarkemmin sanottuna äiti osti. Vaikka noi on vauvojen puuroja, noi kelpaa kyllä mullekin paremmin kuin hyvin. Tykkään myös niistä vauvan pilteistä, ne on ihan parhaita! :D // En nyt muista otinko tämän kuvan tiistaina vai keskiviikkona, mutta tuona aamuna väsytti ja paljon.
Week 34 (3)
Torstaina käytiin taas katsomassa isoäitiä. Silloin isoäitin tilanne oli taas huonompi. Syke oli liian korkea, hengitys oli tosi vaikeaa ja puhe katkonaista. // Perjantaina koulun jälkeen kävin ostamassa suklaalevyn pitkästä aikaa. Toi on ehdottomasti mun lempparisuklaata  // Kun oltiin Tean ja Jessin kanssa perjantaina ajelemassa, saatiin äkkiä päähämme että mennään käymään Narsilla. Minä tai Jessi ei kumpikaan oltu käyty siellä aiemmin. Nars on siis uimaranta, joka sijaitsee n. 20 kilometrin päässä täältä. Tuonne on ehdottomasti pakko mennä kesällä!
Week 34 (4)
Eilen täällä järjestettiin joka vuotiset markkinat ja voin sanoa että ei ollut mikään kaikista parhain sää. Tuuli, satoi ja oli tosi kylmä. Ja arvatkaapas kenellä oli kengät ja sukat ihan märät päivän loppuun mennessä.. // Sain Elinalta ja Teresalta synttärilahjan, joka sisälsi kaikenlaisia erilaisia juttuja mitä opiskelija tarvitsee selviytyäkseen elämästä. Kiitos vielä kerran tytöt ihanasta lahjasta  // Eilen käytiin Tommin, Sannan ja Matiaksen kanssa poimimassa vähän vadelmia.
Week 34 (5)
Vaikka näinkin Ultra Bran Provinssissa tänä kesänä, enkä Ruisrockissa, oli silti ihana palata Provinssin keikan tunnelmiin tuon Ruisrockin keikan perusteella, joka tuli eilen tv:stä! // Heräsin ihan ilman herätyskelloa tänään tuohon aikaan, enkä sen jälkeen saanut enää unta. // Ja tänään oli taas se päivä, että mentiin käymään isoäitin luona sairaalassa. Tällä hetkellä isoäiti on taas vähän paremmassa kunnossa. Tuntuu, että joka toinen päivä isoäiti on paremmassa kunnossa ja sitten taas huonossa kunnossa. Toivottavasti tila ei nyt enää huononisi.
Week 34 (6)
Isoäitin sairaalahuoneessa on tuollainen taulu, johon saa piirtää ja kirjoittaa. Siljahan tarttui tänään kynään ja piirsi oikein hienon kissan sinne. Isoäiti näkee tuonne taululle sairaalasängystään oikein hyvin. // Kun tultiin isoäitin luota sairaalasta, mentiin syömään Pancho Villaan. Otin lasten juustohampurilaisen ja ranskalaiset. Pliis sanokaa, että en oo ainut, joka ottaa ravintoloissa melkein aina lasten annoksen? // Ostin perjantaina testiin nämä kaksi tuotetta. Tänään kokeilin noita ensimmäisen kerran ja ainakin ensivaikutelma oli ihan hyvä. Kun mulla on enemmän kokemusta näistä tuotteista, ajattelin kirjoittaa näistä jotain arvostelun tapaista tänne blogiin. Kiinnostaisiko tällainen postaus?

Huomenna mulla on aamulla herätys puoli seitsemältä, koska koulu alkaa yhdeksältä. Tuntuu taas ehkä hieman oudoltakin mennä taas viikoksi Kaustiselle, kun tottui täällä kotona olemiseen. Mutta hei, mahtavaa viikon alkua jokaiselle! 

-Sofia

24 kommenttia:

  1. Joo ehdottomasti tuotearvosteluita noista tänne!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testailen noita tuotteita rauhassa ja sitten kirjoitain tänne tuotearvostelun molemmista tuotteista! :)

      Poista
  2. Mua ainakin kiinnostaa! :)

    https://insomniacmoon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykästyin itekin tuohon paitaan sillon kun näin tuon kaupassa. Ja hyvä puolihan tuossa oli se, että se oli alennuksessa ainoastaan 7€! :D

      Poista
  4. Joo, tee vaan tuotearvostelua! Ihana postaus, ja toivottavasti isoäitisi tila ei huonontuisi enää. Se on kamala tunne. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista siis luvassa jossain vaiheessa! :) Isoäiti on siirretty tänään päivällä vähän pienempään sairaalaan. En oikein tiedä onko se hyvä vai huono puoli, koska pelkään että isoäiti ei ole vielä tarpeeksi hyvässä kunnossa.

      Poista
  5. Tosi hyvän näkösiä lämpimiä voileipiä!

    VastaaPoista
  6. Joo! Tuotearvosteluja noista Lorealin tuotteista, eniten kiinnostaa juuri tuo naamio kasvoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva että näin montaa kiinnostaa tuotearvostelu noista tuotteista! :)

      Poista
  7. Vaikka seuraan sua Snapissa on silti kiva katsoa sun viikkoa kokonaisuutena :) Mun ainakin kiinnostaisi tuotearvostelu, niitä on aina mukava lueskella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snäppi postaukset onkin sellaisia postauksia, joita tykkään kaikkein mieluiten lukea muiden blogeista :) Ehkä ensi viikon aikana kirjoittelen tarkempaa postausta noista tuotteista!

      Poista
  8. Oi että, alkoi tekemään mieli lämppäreitä, näyttää niiin hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpöset voileivät on kyllä tosi hyviä! Eikä niiden tekemisessäkään mene kauaa :D

      Poista
  9. Joo pistä tuotearvostelua! Ja vitsi toi mustikkasuklaa on hyvää! 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sellaista todellakin on luvassa! :) Mustikkasuklaa on oikeasti ihan parasta!

      Poista
  10. Kiinnostaa tuotearvostelu! Noista pilteistä tuli mieleen, että mangopiltti on ihan hirveän hyvää! Toivottavasti isoäitisi tila ei enää menisi huonompaan suuntaan ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malttakaa ensi viikkoon, koska sitten on luvassa tuotearvostelua :) Mangopiltti on mun lemppari, vaikka tykkään kyllä kaikista pilteistä :D Toivon samaa, koska tänään isoäiti on siirretty huomattavasti pienempään sairaalaan.

      Poista
  11. Hih ihan hyvin voi ottaa lastenannoksen, ne on ihan liian suuria ne aikuisten hamppariannokset aina. Tuo Lorealin putsari kiinnostaa, olen hypellellyt cittarissa. Näitä lisää, on kivoja.

    Mukavaa tiistaita Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, multa jää aina melkein puolet syömättä aikuisten annoksista ja joissain paikoissa jaksan just ja just syödä tuon lastenannoksen :D Ensi viikolla todennäköisesti tulossa postausta noista naamioista! Kivaa tiistaita myös sulle ♥

      Poista