perjantai 20. heinäkuuta 2018

Blogi täytti vuoden - vastaukset teidän lähettämiin kysymyksiin osa 2

Mä mietin ensin pitkään, että julkaisenko enää tätä toista vastausosaa ollenkaan, koska ensimmäisen julkaisusta on jo vierähtänyt jonkin aikaa. Halusin kuitenkin vastata kaikkiin kysymyksiin, joten tässä tämä toinenkin osa, hieman myöhässä tosin. Toivottavasti tykkäätte! Postauksen kuvituksena muuten toimii erilaiset kuvat, joita oon tässä kesän aikana tähän mennessä napannut.

Kerro joku asia, mitä me lukijat ei tiedetä susta! - Oon oikea rannekkeiden keräilijä! 😄 Mulla on tälläkin hetkellä ranteessa neljä rannekketta, joista vanhin on viime vuoden Provinssin ranneke. Mä pidän yleensä rannekkeita niin kauan aikaa ranteessa, kunnes ne on niin huonossa kunnossa, ettei ne enää pysy kädessä. Äiti huomauttelee tästä mulle ihan liian usein..

Kuinka usein meikkaat? - Kyllä mä joka päivä vähän meikkaan. Kouluun ja töihin laitan usein vain ripsaria ja siinä se. Mutta kyllä mä kerran viikossa meikkaan myös oikein kunnolla, että on meikkivoiteet, huulipunat ja luomiväritkin naamassa. Yleensä panostan meikkiin enemmän silloin, kun olen menossa jonnekin muualle kuin kouluun tai töihin.

Jos saisit käyttää vaan yhtä meikkiä loppu elämäsi ajan, mikä se olisi? - Varmaan se ripsari, koska sillä pärjään hyvin arkena. Tai sitten meikkivoide.

Parasta kesässä? - Auringonlaskut, lämpö (paitsi että nyt on ollut jopa ehkä liian lämmin jopa mun makuun) ja tieto siitä, että ei ole mitään stressattavaa tai murehdittavaa.

Sun suosikki blogit just nyt? - AuroranErjanEnnin ja Sinin blogit on aivan ihania  Jos et ole vielä käynyt tutustumassa näihin blogeihin, niin viimeistään nyt kannattaa!
01
Mp euroviisut? - Oon maailman suurin Euroviisu fani! Vaikka tämän vuoden Euroviisuista on vasta pari kuukautta, niin odotan jo silti ensi vuoden viisuja kuin kuuta nousevaa 😃

Mp Saara Aalto? - Mun mielestä Saara on ihan uskomattoman hyvä laulamaan! En silti sen kummemmin ole tutustunut Saaran biiseihin, vaikka nyt Euroviisujenkin jälkeen häneltä on ilmestynyt uusi albumi.

Kun avaat tietokoneen, mille sivulle eksyt ensimmäisenä? - Kyllä se tämä blogger useimmiten on. Joskus saatan kyllä katsoa myös sähköpostin ennen bloggeria.

Shoppaillessa ostatko kaiken kerralla vai pikkuerissä? - Kyllä mä useimmiten ostan kaiken kerralla. Poikkeuksena joskus ehkä vähän kalliimmat asiat, joihin ei kaikkiin ole rahaa yhdellä kertaa.

Millainen on sun kesän to do lista? - Julkaisin jokunen aika sitten Summer bucket listin tänne blogiin, jonka voit käydä lukemassa täältä! 
02
Mitä aiot tehdä kesällä? - Suurin osa tästä kesästä on mennyt töissä Powerparkissa, mutta oon mä ehtinyt Provinssissakin käydä sekä viettää aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Loppukesä menee aikalailla samoissa merkeissä! 

Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus? - Mun mielestä elämän tarkoitus on olla onnellinen. Vaikka eläisi tällä hetkellä todella vaikeaakin aikaa elämässä, onni ja ilo tulee kyllä elämään jossakin kohtaa. Mä uskon tähän tosi vakaasti.

Mitä unelmia sinulla on? - Mun suurimpana unelmana tällä hetkellä olisi varmaankin päästä tulevaisuudessa opiskelemaan sosionomiksi tai kirjastoalalle sekä muutenkin muuttaa jonnekin kaupunkiin asumaan. Vaikka maaseudun rauhasta tykkäänkin, haluan myös päästä kokeilemaan elämää kaupungissa. Muutenkin oon aina ollut enemmän kaupunki- kuin maaseutuihminen, vaikka koko elämän olenkin asunut maalla.

Minne haluaisit matkustaa ja miksi? - En ole ikinä käynyt Australiassa ja se kiehtoo mua maana tosi paljon. Siellä olisi siis mahtava päästä joskus elämän aikana käymään!

Millaiset asiat piristävät siuta, jos sinulla on huono päivä tai muuten hetkellisesti huono fiilis? - Eläimet piristää mua aina  Eläimet, etenkin kissat saa hymyn mun huulille huononakin päivänä. Lisäksi musiikin kuunteleminen ja kirjoittaminen helpottaa mun oloa huonoina hetkinä.
03
Parasta alassa, jota opiskelet? - Ehdottomasti se lasten kanssa oleminen. Lapsilla on aina niin hauskoja juttuja, että yhtäkään tylsää päivää heidän seurassaan ei tule olemaan 😃

Kaunein kukka siun mielestä? - Kyllä ruusut on mun lemppareita!

Pidätkö Disney-leffoista? Jos kyllä, niin mikä on siun suosikkisi? - Mä rakastan, rakastan, rakastan Disney-leffoja ja musta tuntuu, että en kyllästy niihin ikinä!  Oon aina arponut että kummasta tykkään enemmän Lilo & Stitchistä vai Pocahontasista, enkä oo vieläkään tullut oikein mihinkään lopputulokseen. Nuo taitaa siis jakaa ykkössijan yhdessä.

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle? - Jonkun kaverin, kirjan ja kännykän!

Minkälaista musiikkia kuuntelet? Onko sulla jotain all time favorite bändiä/artistia? - Mä kuuntelen musiikkia aikalailla laidasta laitaan. Sekä vanhempaa että ihan uuttakin. Ainoa musiikkilaji, mikä muhun ei oikeastaan iske on hevi. Mun all time favorit on Abba, Ultra Bra ja Scandinavian Music Group  
04
Kuinka monta kertaa olet seurustellut? Mikä on sun seksuaalinen suuntautuminen? Millainen olisi sun unelmien poika/tyttöystävä? - En oo seurustellut kertaakaan koko elämäni aikana. Hetero oon! Mun unelmien poikaystävä olisi sellainen, joka omistaa yhtä huonon huumorintajun kuin mä, rakastaisi Harry Pottereita (koska ne on mun elämä! ), olisi huomaavainen ja auttavainen sekä ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Ainiin, eikä valittaisi turhista asioista.

Mikä oli sun ensimmäinen sana? - Hmm, nyt täytyy kyllä sanoa, että tähän en tiedä vastausta. Luultavasti joko äiti tai isä tai joku tämän kaltainen.

Mitä sun vanhemmat on ammatiltaan? Mikä oli sun haaveammatti lapsena? - Äiti on pankissa töissä ja isä oli Junkkarilla töissä. Mun haaveammatti pienenä oli eläinlääkäri. Vaikka eläimistä tykkäänkin, niin musta tuntuu nykyisin, että en missään nimessä pystyisi olemaan eläinlääkäri.

Juotko/poltatko? - En polta ja juonkin tosi tosi harvoin. Pystyn kyllä pitämään hauskaa ilman alkoholiakin.

Kuvaile sun pukeutumistyyliä, mitkä on sen kulmakivet? - Mulla on aika rento tyyli. Mulla pitää olla mahdollisimman rennot ja väljät vaatteet päällä, koska mua alkaa heti ahdistamaan, jos paita tai housut on liian tiukat. Kesäisin tykkään pitää erilaisia toppeja + shortseja tai sitten mekkoja. Syksyisin ja talvisin käytän suurimmaksi osaksi erilaisia huppareita, koska ne on mun mielestä parhaimpia ja ennen kaikkea lämpimiä!

Minkä ikäisenä sait lasit? - Mä taisin olla silloin 7-vuotias, eli mulla on ollut lasit kohta jo kolmetoista vuotta 😃

Mp Donald Trump? - Riittää varmaan, kun sanon että luulen, että Amerikassa olisi varmaan ollut parempiakin vaihtoehtoja presidentiksi.

Missä maissa olet käynyt? - Iso-Britanniassa, Espanjassa (olin tosin niin pieni, että en muista tästä reissusta oikeastaan mitään), Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Mä niin haluaisin matkustaa enemmän, jos se vaan olisi mahdollista.

Tässä vaiheessa mä kiitän vielä tosi paljon kaikkia, jotka lähettivät mulle silloin toukokuussa kysymyksiä. Kiitos siis  Postaustahti on taas vaihteeksi ollut vähän hidasta, mutta työt vie multa niin paljon aikaa ja energiaa, ettei aina iltaisin jaksa tulla postaamaan mitään. Toivottavasti sulle siellä ruudun toisella puolella kuuluu hyvää tällä hetkellä

10 kommenttia:

  1. Oletko koskaan ajatellut rannekkeiden epähygieenisyyttä. Jos ranneke on muutaman päiväkin se kerää likaa ja on oikea bakteeripesä. Outoa jos harjoittelupaikoissasi ei niistä huomautettu. Muutoin kivat vadtaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, montakin kertaa. Ja äitikin siitä huomauttelee, kuten tässä postauksessa mainitsinkin. Oon ollut kolmessa eri harjoittelupaikassa, eikä missään niistä oo huomautettu näistä, eikä koulunkaan puolesta asiasta oo puhuttu.

      Poista
  2. Siis vihdoin joku jonka mielestä tämän kesän helteet on ollut jo vähän liikaakin! Musta tuntuu edelleen aina näiden sun vastausten perusteella et ollaan tosi samanlaisia ihmisiä. Tykkään kans Harry Potterista, käytän myös väljiä ja mukavia vaatteita, oon samaa mieltä myös että onnellisuus on elämän tavoite/sääntö ja osaan pitää hauskaa ilman alkoholia! Meidän pitää niin nähdä joskus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, töissä on kyllä ollut tosi tukalaa olla kuumilla keleillä, etenkin vuoristoradoilla :D Onneksi nyt sentään vähän viilenee, ainakin joksikin aikaa. Oon tosi pitkään myös aatellut, että ollaan keskenämme tosi samanlaisia ja ois kyllä aivan mahtavaa nähä joskus! Harmi, että asutaan vaan niin kaukana toisistamme :/

      Poista
  3. Ihana postaus! <3 Eläimet ja musiikki auttavat aina, kun on paha mieli :) Ja munkin unelma ois päästä Australiaan! <3 En kestä, kun taas joku on valittamassa sulle noista rannekkeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! ♥ Australia vaikuttaa tosi ihanalta maalta ainakin kaikkien kuvien perusteella. Ja koalat on söpöjä, joten niidenkin takia sinne olisi tosi kiva päästä käymään! :D ♥ Joo, mietin myös, että miten jotkut jaksaa valittaa noin tyhjänpäiväsestä asiasta :DD

      Poista
  4. Olipa kiva ja hei valtavan määrän tosi kivoja kysymyksiä olet saanut. :)

    Aurinkoista kesän jatkoa Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itekin tästä suuresta kysymysmäärästä, minkä sain :D Kivaa alkanutta elokuuta sinne! ♥

      Poista
  5. Voi olipas kiva yllätys että munkin blogi löytyi sun tämän hetken suosikkiblogien listalta, itekin tykkään lukea tosi paljon tätä sun blogia ja sun blogi on myös yksi mun suosikkiblogeista <3 Mä olin myös joskus nuorempana rannekkeiden keräilijä, ja pidin niitä ranteessa vaikka kuinka kauan :D Vanhemmat huomautteli mullekin aina asiasta :D Ihania kuvia tässä postauksessa ja tuo ensimmäinen kuva varsinkin on niin kiva, ihanan iloiselta näytät :) Multa on jotenkin mennyt ohi se postaus jossa saa kysellä sulta kysymyksiä, mut kiva et toteutit tän kakkososankin tästä kyselypostauksesta koska musta näitä vastauksia oli kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ehottomasti sitä mieltä, että sun blogi ansaitsee paljon enemmän lukijoita ♥ Mä muistan kuinka mä joskus nuorempana katoin rannekkeita muiden ranteissa ja aattelin, että sitten ku mä pääsen festareille, niin pidän niitä kans ranteessa niin kauan kuin vain mahdollista :D Tuntisin oloni varmaan ihan tyhjäks ilman mun tän hetken rannekkeita :D Kiitos paljon ♥ Tuo eka kuva on yks vahinkokuvista, minkä mun kaveri otti, mutta mun mielestä kaikkein paras kaikista otetuista kuvista! Mä taisin sen kysymyspostauksen julkaista jo joskus toukokuussa, eli siitä on jo aika pitkä aikakin, mutta sain vasta nyt tämän toisen vastauspostauksen julkaistua kaikkien kiireiden takia :D

      Poista