lauantai 7. heinäkuuta 2018

Bette Box | Heinäkuu 2018

DSC_0925 Mä olin hieman yllättynyt, kun keskiviikkona sain saapumisilmoituksen kännykkääni, että heinäkuun Bette on noudettavissa. Koko tilaushistoriani aikana en ole kertaakaan saanut boxiani näin ajoissa. Kävin oman boxini noutamassa heti, kun pääsin töistä, ja olin ihan innoissani, koska kesäkuun boxi oli mulle niin mieluinen ja iloinen yllätys. Ennenkuin kerron lopullista mielipidettäni tämän kuukauden boxista, kurkataan sen sisältö!
DSC_0926
Ensimmäisenä boxin kaikista tuotteista mun silmiin osui Happy Smile Adults Manual hiilikuituhammasharja ja mun ensimmäinen ajatus oli, että miksi näistä boxeista pitää tulla hammasharjoja. Mun tilaushistorian aikana en ole saanut kertaakaan hammasharjaa, mutta tiedän kyllä, että niitä on tullut aiemminkin boxeista. Siis tottakai hammasharjoja tarvitsee aina, mutta mun mielestä ne on turhia ja tylsiä yllätyksiä tällaisista boxeista. Näitä hammasharjoja on saatavilla happysmile.fi verkkokaupasta (ovh. n. 3,50€).

Toisena tuotteena boxista paljastui Korres Olympus Tea 3in1 puhdistusemulsio. Tuote on hellävarainen, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin ja sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sopii myös vegaaneille. Korres oli mulle ennestään täysin tuntematon merkki ja odotan innolla, että pääsen kyseisen merkin tuotetta testaamaan, vaikka tuote itsessään ei ehkä ollut boxin mielenkiintoisimmasta päästä. Tuotetta on saatavilla mm. Ego- ja Hehku-myymälöistä, Sokos- ja Stockmann-tavarataloista, Yliopiston apteekista sekä korres.fi verkkokaupasta (ovh. n. 27,00€ / 200 ml).

Seuraavana boxista paljastui Schwartzkopfin Bc Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo. Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. Koska tämä on vain näytekoko, mä ajattelin säästää tätä jotakin matkaa varten. Tätä en siis hetkeen aio kokeilla, mutta voin sanoa tässä vaiheessa jo plussaa tuotteen hyvästä tuoksusta! Tuotetta on saatavilla parturikampaamoista sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloista (ovh. n. 19,50€ / 200 ml).
DSC_0927
Seuraavana boxista paljastui Nivean Dry Fresh Roll-on antiperspirantti. Siis joo, näitä tarvitsee aina, mutta mun mielestä peräkkäisissä boxeissa ei saisi olla kahta samankaltaista tuotetta. Tämä pääsee odottamaan käyttöönotto vuoroaan mun kaappiin siksi aikaa, että saan edelliset käytettyä loppuun. Tuotetta on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista (ovh. n. 2,45€ / 50 ml).

Boxin parhaan ja kivoimman tuotteen tittelin saa Dermosilin Nature minttu vartalovoi! En tiedä oonko koskaan sitä täällä blogin puolella sanonut, mutta mä tykkään Dermosilin tuotteista tosi paljon! Niiden tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdillaan ja tuotteiden ulkonäkö miellyttää mua myös todella paljon, koska tykkään kaikista värikkäistä purkeista ja puteleista. Suuri plussa myös siitä, että tuote on täysikokoinen ja mintun tuoksu on enemmän kuin mun mieleen. Tämän käytön aloitin jo heti toissailtana, kun menin nukkumaan. Tuote on saatavilla dermosil.fi verkkokaupasta (ovh. n. 9,70€ / 200 ml).
DSC_0928
Lisätuotteina boxista löytyi Biorén Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips -puhdistusliuska (hui kamala mikä nimihirviö tämä tuote on!) sekä Fendurexin sitruunainen urheilujuomajauhe. Bioré oli myöskin mulle ennestään ihan tuntematon merkki, joten oon iloinen, että pääsen tässäkin tutustumaan kokonaan uuteen merkkiin. Urheilujuomajauheen koen itselleni aika turhaksi tuotteeksi, koska en harrasta minkäänlaista urheilua, mutta kaipa tuota voisi jossakin vaiheessa kokeilla. Puhdistusliuskan ovh:ta en valitettavasti tiedä, mutta urheilujuomajauheen ovh on n. 13,50€ / 15 annospussia ja niitä on saatavilla finfen.fi verkkokaupasta.

Heinäkuun boxista en tykännyt aivan niin paljoa kuin kesäkuun boxista, mutta ei tämä nyt huonoimmastakaan päästä todellakaan ollut. Boxin paras tuote oli tosiaankin Dermosilin vartalovoi ja huonoin/turhin/tylsin tuote oli ehdottomasti hammasharja. Ei hammasharjoja tänne osoitteeseen enää kiitos. Mikä oli sun mielestä boxin paras tuote? Entä turhin? Niin ja kivaa viikonloppua ihan jokaiselle!

10 kommenttia:

  1. Ei ehkä huonoin, mutta ehkä huonommasta päästä, se tähtituote jäi uupumaan, vaikka tuo Korres boxissa on kyllä kiva. :)

    Ihanaa viikonloppua Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotakin tästä boxista jäi kyllä puuttumaan :/ Nyt kun oon tuota Korresin puhdistusemulsiota käyttänyt muutamaan kertaan, niin oon kyllä todennut sen tämän boxin parhaimmaksi tuotteeksi. Jatkossakin aion varmaan kyllä kokeilla Korresin tuotteita :) Kivaa viikonloppua sinnekin ♥

      Poista
  2. Tavallaan ihan ok boksi vaikka niitä turhuuksiakin oli, mm se hammasharja. Dermosilin vartalovoide kuulostaa kaikista miälenkiintosimmalta!

    🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammasharja todellakin kaikkein turhin ja ehkä raivostuttavinkin tuote koko boxissa :/ Toivottavasti niitä ei enää jatkossa löydy boxeista. Dermosilin vartalovoi on aivan ihanan tuoksuista ja sitä on kiva levittää iholle ennen nukkumaanmenoa, etenkin näin lämpimällä säällä. Se jotenkin viilentää ihoa ihanasti :)

      Poista
  3. Ihan ookoo boxi, mä petyin kovasti kun avasin omani, mutta päivän sulateltua oli boxi ihan hyvä :) Dermon vartalovoi oli munkin lemppari, turhin taas peräkkäin tullut deodorantti... :D Mäkin yllätyin hieman kun boxi saapui mulle niin nopeasti! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä ihan samat fiilikset sun kanssa :D Mä en ymmärrä miks samankaltaisia tuotteita laitetaan peräkkäisiin boxeihin ja sitten vielä tuo hammasharja.. Luulen, että aika moni on valittanut hammasharjoista ja -tahnoista boxeissa, mutta silti niitä tulee boxeista aina välillä :/ Plussaa kyllä todellakin siitä, miten ajoissa boxi saapui perille!

      Poista
  4. Nää boksipostaukset on kyllä kivoja, pitäis varmaan itekin harkita jonkun boksin tilailua kun en oo ennen semmoista koskaan tilannut :) Mä muistan ite kun joskus aikoja sitten eka tuote mitä testasin Dermosililtä oli juurikin tuollainen mintun tuoksuinen vartalovoi, hauskaa että niille on taas tullut myyntiin samantyyppinen rasva :D Ite varmaan olisin tykännyt tosta hammasharjasta, sillä mä tykkään aina kaupastakin ostaa kaikenmaailman erikoishammasharjoja, mutta ymmärrän kyllä että tuntuu vähän turhauttavalle saada boksista joku tuollainen perus käyttötarvike :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä todellakin kokeilla pari boxia tilata, koska näiden myötä pääsee testaamaan itselle ennestään tuntemattomia tuotteita ja merkkejä! :) Dermosilin vartalovoit on kaikki mun mielestä niin ihanan tuoksuisia, että oli aivan mahtavaa huomata että sellainen tuli boxista - ja vielä täysikokoisena. Tavallaan ihan hyväkin, että välillä boxeista tulee ns. "perustuotteitakin", mutta jotenkin itselle ei iske ollenkaan hammasharjat tai -tahnat :D Mä tosiaan toivon, että elokuun boxista ei löydy kumpaakaan :D

      Poista
  5. These look like some great products to try out! I will have to try out the pore strip! Thanks for the share. Hope you have a wonderful rest of your day. Keep up the posts!
    World of Animals

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You really should try them! I really like writing these posts so it's great to hear that you enjoyed reading this post :) Thank you so much for your comment and have a nice weekend!

      Poista