sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Tämän hetken kuunnelluimmat #5

Music
Mun edellisestä soittolistapostauksesta on jo useampi kuukausi ja tässä välissä mun soittolistalle onkin eksynyt tosi paljon uusia biisejä, sekä myös pari uutta artistia. Tässäpä siis muutama biisi, joita on tullut viime aikoina kuunneltua tosi paljon!
Mua ei saa muuttumaan - Scandinavian Music Group : Siis wau, mikä yllätys mua odotti yhtenä aamuna herätessäni! Scandinvian Music Groupilta oli ilmestynyt uusi biisi ihan yllättäen! Biisihän siis tavallaan kertoo siitä, kun Terhi Kokkonen poistettiin kesken Vain elämää kuvausten ja lähetettiin takaisin tänne Suomeen. Laulussa on mun mielestä tosi hyvät sanat, minkä takia tätä on tullut kuunneltua varmaan kaikkein eniten nyt viime aikoina ja onhan Scandinavian Music Group toki aivan mahtava bändi!
Amen - Terhi Kokkonen : Oon tätä kulunutta Vain elämää kautta katsonut ihan vain Terhin takia ja tässä ehdottomasti paras kaikista Terhin esittämistä versioista! Menee mun mielestä jopa Kasmirin alkuperäisen version ohi!
Back To You - Selena Gomez : Tässä puolestaan englanninkielisistä kappaleista se, mitä on tullut kuunneltua eniten. Selena on jo tosi moni vuoden ajan ollut yksi mun suosikkilaulajista ja tämä uusi biisikään ei kyllä ole ollut pettymys. Tuli muuten tästä biisistä mieleen, että en ole vieläkään ehtinyt aloittaa 13 Reasons Whyn toista kautta, ja maltan tuskin odottaa, että pääsen siihen käsiksi! :-D
Drunk On You - Zookeepers : Tähän biisiin törmäsin muutama viikko sitten ihan vahingossa. Kuuntelin yhden soittolistan loppuun saakka ja sen jälkeen tämä tuli vastaan soittolistaradiossa. Heti ensikuuleman jälkeen tämä jäi soimaan päähän ja ei mennyt kuin pari päivää, niin kuulin tämän myös radiosta.
Päällekkäin - Ida Paul & Kalle Lindroth : Oon toki tiennyt jo tosi kauan aikaa, että tämä duo on olemassa, mutta en ole ikinä oikein kunnolla kuunnellut heidän biisejään. Kun kuulin, että he tulevat esiintymään Provinssissa tämän kuukauden lopussa, mun oli pakko kuunnella heidän biisejään. Erityisesti tähän tykästyin tosi paljon ja on heidän muutkin kappaleensa ihan hyviä.
Rikkinäinen prinsessa - Nikke Ankara : En yleensä tykkää Nikke Ankaran biiseistä, mutta tämä on niin tarttuva, että en ole voinut olla tykästymättä tähän. Tämän myötä totesin myös sen, että aina kannattaa antaa myös sellaisille laulajille/bändeille mahdollisuus, joista ei yleensä niin hirveästi tykkäisi.
Pelkääks vai rakastaks - Aleksanteri Hakaniemi : No tottakai Aleksanterikin pitää ottaa tähän postaukseen mukaan! ;-) Musta tuntuu, että Aleksanterin mistään biisistä ei voi olla tykkäämättä.
Kevät - Adi L Hasla : Tämä oli pitkään Spotifyn top 50 listan ensimmäisenä ja kyllä munkin tuli tätä varsinkin toukokuun puolella kuunneltua tosi paljon.
Flames - David Guetta (feat. Sia) : Ihanaa, että David Guetta ja Sia julkaisi taas yhteistyössä musiikkia! Olin yläasteella silloin kun Titanium ilmestyi ja tykkäsin siitä silloin tosi paljon. Myös tämä uusi biisi on tosi hyvä ja tätäkin on tullut kuunneltua toukokuun puolella tosi paljon.
FRIENDS - Marshmello & Anne-Marie : Anne-Marie on myös ollut yksi mun suosikkilaulajista jo jonkin aikaa, joten tiesin jo ennen ensikuuntelua, että tästä laulusta tulen tykkäämään.
Kuinka Paljon Voi Rakastaa - Reino Nordin : Reino Nordinin biisit on kyllä viime aikoina iskenyt muhun tosi paljon. Hahah, viime kesänä Solar soundeilla en tunnistanut kuin yhden biisin, mutta nyt kaikki biisit menee melkein jo ulkoa. Tämä uusi biisi julkaistiin muistaakseni viime viikolla, mutta oon silti ehtinyt kuuntelemaan tätä jo tosi paljon.
Bäng Bäng typerä sydän - Ellinoora (feat. Eetu) : Ihana Ellinoora  Mä niin toivoin viimeiseen asti, että Ellinoora tulisi esiintymään Provinssiin, koska olisi kiva nähdä hänet livenä, mutta mun toive taitaa olla turha. Mutta oli aivan ihana uutinen kuulla, että Ellinoora on mukana Vain elämää seuraavalla kaudella!
Myyty & Kävi niin kävi näin - Pete Parkkonen : Viimeiseksi säästin nämä kaksi Pete Parkkosen uutta sinkkua. Mä maltan tuskin odottaa, että Peten uusi levy ilmestyy, koska nämä biisit jotka sieltä on jo julkaistu, on tosi hyviä. Ja onhan Peteltä jo odotettukin uutta levyä, koska edellisen ilmestymisestä tuntuu olevan jo ikuisuus! :-D

Mitä biisejä sun soittolistalta löytyy tällä hetkellä?

Postauksen kuva kopioitu pexels.com sivustolta.

4 kommenttia:

 1. Mun soittolistalta löytyy myös muutama sama biisi esim. toi Selena Gomezin, Ellinooran, Reino Nordinin ja Adi L Haslan! Mun mielestä nyt keväällä/kesällä on tullut paljon hyviä uusia biisejä :) Kannattaa muuten ehdottomasti alkaa katsomaan 13 reasons why:n toista kautta, se on super hyvä ja jännittävä! Ilmeisesti siitä on tulossa myös 3 kausikin ensi vuoden puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtavaa että meidän soittolistoilta löytyy yhtäläisyyksiä! :) Toi on kyllä ihan totta. Varsinkin pari viikkoa takaperin yhdellä viikolla ilmestyi tosi paljon hyviä uusia biisejä sekä suomen- että englanninkielisiä. Ajattelin aloittaa tuon 13 reasons why:n toista kautta ensi viikonloppuna, kun mulla on vihdoin ja viimein vapaata töistä :D Tuosta kolmannesta kaudesta kuulinkin jo kaverilta jokin aika sitten ja ihmettelen vähän, miten sitä voi jatkaa vielä kolmanteenkin kauteen :D

   Poista
 2. Äää, ainut tuttu näistä on toi Adi L Haslan Kevät! Me kyllä kuunnellaan tosi erityyppistä musiikkia, mutta on tässä listalla muutama mitkä kiinnostaa enemmän ja menee kuunteluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löysit tästä postauksesta paljon uusia tuttavuuksia! :) Mä tykkään näistä postauksista tosi paljon just sen takia, että näiden myötä pääsee tutustumaan uuteen musiikkiin ja uusiin artisteihin :)

   Poista