torstai 24. toukokuuta 2018

Bette Box | Toukokuu 2018

DSC_0781
Lopetan tämän mun tahattoman parin viikon blogitauon postaamalla toukokuun Bette Boxin sisällön. Ajattelin ensin, että on jo vähän myöhäistä alkaa esittelemään tämän boxin sisältöä, mutta koska oon jo muutamia boxin tuotteita ehtinyt kokeillakin, niin pystyn tässä samalla sitten vähän myös arvostelemaan näitä tuotteitaa :-D Kurkataanpa mitä boxi piti sisällään!
DSC_0782
Mun boxista paljastui Schwarzkophin Live Color värisuihke sävyssä Candy Pink. Mitä nyt oon muiden postauksia tästä boxista katsonut, niin oon onnellinen että sain tämän vaaleanpunaisen sävyisen, koska muista sävyistä en välttämättä olisi tykännyt. Värin pitäisi tarttua vaalennettuihin, värjättyihin ja luonnollisiinkin hiuksiin ja lähteä heti yhdessä pesussa pois. Tämä on niitä harvoja boxin tuotteita, joita en ole vielä kokeillut. Ehkä tätä voisi kokeilla tässä piakkoin, koska mun kesälomakin on jo alkanut. Tämä on saatavilla päivittäistavarakaupoista ja ovh on n. 7,00€ / 120 ml.

Lumene Valo Glow Reveal kirkastava & kuoriva naamio lupaa piristää väsynyttä ja sameaa ihoa paljastaen hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan ihon. Tätä on tullut käytettyä kaikista boxin tuotteista ehkä eniten ja oon kyllä tykännyt tästä tosi paljon. Iho jää tosiaan tasaiseksi ja tykkään erityisesti naamion tuoksusta. Voisin ehdottomasti osaa myös täysikokoisena sen jälkeen, kun olen tämän käyttänyt kokonaan loppuun! Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh n. 14,90€ / 75 ml.
DSC_0783
Nämä Muumi hiuslenkit oli ehdottomasti boxin turhin tuote, ainakin mulle, koska mun hiukset on niin lyhyet, ettei niihin saa minkään näköistä ponnaria laitettua. Lisäksi mulle tuli tästä tuotteesta vähän lapsellinen fiilis. Eihän noissa ponnareissa toki sitä Muumi logoa näy/lue, mutta jokatapauksessa. Plussaa annan kuitenkin siitä, että nämä ponnarit on käsitelty 100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä, jotka pitää hyttyset pois kimpusta kesän aikana. En toki tiedä toimiiko nuo oikeasti. Näitä on saatavilla salon24.fi -verkkokaupasta ja ovh on n. 6,99€ / pakkaus.

Ultrasun Face Spf30 aurinkosuojavoide on ollut myös kovassa käytössä nyt helteillä. Antioksidantteja sisältävä ja vedenkestävä aurinkovoide ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Mä oon tykännyt tästä kyllä tosi paljon, koska tosiaan nyt kun on helteitä ja joutuu töissäkin olemaan suurimman osan päivästä ulkona, niin tämä saapui mulle täysin oikeaan aikaan. Mä palan tosi helposti, mutta kun tätä on laittanut kasvoille aamulla ennen töihin lähtöä, niin palamisen merkkejä ei ole ollut. Ainoana miinuksena näkisin vain sen, että tämä tuote on tullut boxeista jo aiemmin, nimittäin tasan vuosi sitten. Itse en toki silloin tilannut vielä Betteä :-D Tätä on saatavilla Sokoksilta ja Stockmanneilta sekä Ego- ja Hehku-myymälöistä. Ovh n. 25,50€ / 50 ml.
DSC_0784
Mulla on luonnostaan aika keltaiset hampaat ja sen takia olinkin harvinaisen innoissani löytäessäni tämän Pepsodent White Now Touch valkaisukynän boxista. Tämä kynä sopii myös päivittäiseen käyttöön, mutta täytyy myöntää että vaikka olinkin aluksi innoissani tästä, innostukseni lopahti nopeasti, enkä ole muistanut käyttää tätä joka päivä. Muutaman käyttökerran jälkeen oon kuitenkin huomannut jonkin verran eroa hampaiden värissä. Keltaisuus on vähentynyt, mutta ei kuitenkaan ihan niin paljoa kuin aluksi odotin. Saatavilla hypermarketeista ja ovh on n. 12,90€ / 1,95 ml.

Bette Boxin mukana tulleessa esittelylapussa lukee, että tämä Vichyn Slow Âge Night yövoide ja kasvonaamio on kohdennttu yli 30-vuotiaille ja sen takia mietinkin minkä takia mun boxista paljastuu tällainen tuote. Tämän boxin vaihtoehtoinen tuote oli tuo valkaisukynä, mutta mitä nyt oon postauksia muiden blogista katsonut, niin kaikki ei tätä yövoidetta saanut. En ole tätäkään kokeillut kertaakaan ja musta tuntuukin, että annan tämän eteenpäin äitille :-D Tätä on saatavilla apteekeista ja ovh on n. 35,50€ / 50 ml.

Boxin viimeisenä tuotteena on tämä Kenzon hajuvesinäyte. Uskon, että nämä hajuvesinäytteet on monellekin mielenkiintoisia ja mieluisia tuotteita, mutta kuten aika monta kertaa oonkin täällä blogin puolella sanonut, niin mä vain en yksinkertaisesti pysty käyttämään hajuvesiä. Siispä nämä hajuvesinäytteet on mulle aina suuri huti boxeissa ja mä toivonkin, että näitä ei jatkossa tulisi niin useasti kuin nyt tämän vuoden aikana on tullut.

Eli kaikenkaikkiaan mun mielestä ihan kiva boxi, tai ainakin ehdottomasti parempi kuin huhtikuun oma :-D Palaan vielä vähän tähän mun blogitaukoon, joka vahingossa venyi kahden viikon mittaiseksi. Mun ei siis ollut tarkoitus pitää ollenkaan taukoa, niin vain tapahtui. Viime viikko oli mun viimeinen kouluviikko ja jotenkin halusin siihen sitten keskittyä kunnolla, vaikkei meillä varsinaisesti enää mitään aineita ollutkaan. Ja nyt kun oon päässyt kesälomalle, oon nämä ensimmäiset päivät nauttinut lomasta oikein kunnolla, enkä ole kertaakaan avannut konetta viime lauantain jälkeen. Nyt tuntui kuitenkin ihanalta palata kirjoittelemaan tänne ja nyt tuntuu että tekstiä tulisi vaikka millä mitalla! :-D Ehkä tämä postaus oli kuitenkin tällä kertaa tässä. Mitä te tykkäsitte toukokuun Bette Boxista ja hei kertokaa myös mitä teille kuuluu tällä hetkellä?

10 kommenttia:

  1. Tän kuun boksi on vaikuttanu aika miäleenkiintoselta, vaikka siällä on aika turhiakin juttuja. Tuo lumenen naamio kuulostaa tosi kiinnostavalta! Täytynee kokeilla jossain vaiheessa. Ja näin muumifriikkinä hyppisin riamusta tollasista hiuslenkeistä, vaikkei niissä muumi logoa oiskaa :D

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana :D ♥ Varmaan itekin oisin tykänny noista ponnareista enemmän, jos mulla olis pidemmät hiukset, mutta valitettavasti nyt ne oli vähän turha tuote mulle :/ Tuosta Lumenen kasvonaamiosta sen sijaan tykkäsin tosi paljonkin ja suosittelen kyllä kokeilemaan sitä! :)

      Poista
  2. Pieni tauko tekee joskus hyvää<3 Näistä upeista keleistä on kuulunutkin nauttia nimenomaan ulkona! :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin tuli huhtikuun jälkeen tauko. Sen verran surkeita ne on viimeaikoina ollut eikä mitään uutta. Tuo kenzon tuoksukin on jo kertaalleen tullut bokseissa. Mutta muuten ihan kiva juttu, idea on ehkä kärsinyt jos tulee näitä pettymysbokseja välissä. Olisi hyvä jos olisi selkeä kilpailija markkinoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mietin itekin että pitäiskö nyt taas pitää hetken tauko näistä boxeista, mutta annan nyt kuitenkin vielä parin kuukauden verran tämän tulla. Harmi, että tuo Kenzon tuoksukin on ollut jo kertaalleen boxissa :/ Tulee vähän sellainen fiilis, ettei boxien sisältöön panosteta enää niin paljoa. Tuo olisikin hyvä, jos joku toinen boxi tulisi myös markkinoille!

      Poista
  4. Ihan yes boxi, aina mietin noista hyttyspompuloista, kun ne karkoittaa hyttysiä, että onko ne terveellisiä pitää hiuksissa, tälläinen ajatus vaan syntyi mieleen. :) Kiva boxi.

    Ihanaa viikkistä Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloin miettimään nyt samaa, kun luin sun kommentin. Hyvä kysymys tosiaan! Kivaa viikon alkua sinne ♥

      Poista
  5. Mulla onkin ollut ikävä sun postauksia! :) Mutta välillä tuollainen tauko tekee myös hyvää! Tuo värisuihkeen sävy sopis sulle muuten tosi hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla Niina! ♥ Taukojen pitäminen kannattaa tosiaan välillä, koska kun niiltä palaa, on aina paljon enemmän intoa postailla :) Aattelin nyt huomenna uskaltaa kokeila tuota värisuihketta. Oon vähän arka käyttämään mitään tälläsiä juttuja, mutta eipä siinä hirveästi menetä, vaikka lopputulos ei miellyttäisikään omaa silmää, koska tuon saa pestyä heti pois :D

      Poista