lauantai 14. huhtikuuta 2018

Bette Box | Huhtikuu 2018

DSC_0760
Huhtikuun Beten kuvaus vaikutti niin lupaavalta: "Luvassa neljä täysikokoista tuotetta." Pakkohan mun oli se tilata, kun se noin houkuttelevalta kuulosti. Siksi meninkin ihan innoissani noutamaan omaa boxiani tässä pari päivää sitten, mutta kun avasin boxin, mun ensimmäinen ajatus oli, että tässäkö kaikki oikeasti tältä kuukaudelta? Mua boxin sisältö ei siis tässä kuussa hirveästi miellyttänyt, mutta esittelen kuitenkin sisällön nyt tässä postauksessa! 
DSC_0761
Mä en ole koskaan aiemmin kokeillut silmänympärysnaamioita, mutta nyt pääsen tutustumaan niihin Talika Eye Therapy patchien muodossa. Naamiolaput lupaavat häivyttää juonteita, silottaa ja kosteuttaa ihoa sekä laskea turvotusta. Naamiolappujen pitää antaa vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ja samaa paria voi käyttää 3-4 kertaa. Näitä on saatavilla Sokos- ja Stockmann-tavarataloista ja -verkkokaupoista sekä Emotioneista. Ovh näille on n. 43€/6 paria.
DSC_0762
Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream kosteusvoide oli muuten mun mielestä ihan jees, mutta tosi tylsä tuote, varsinkin kun muistaakseni juuri viime kuussa boxista paljastui vähän samantyylinen tuote. Tämä kasvovoide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Vaikuttavat aineet on 100% luonnolliset. Voide sopii kaikille ihotyypeille, imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän silkkisen tunteen. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. (Ovh n. 2,90€/50 ml)
DSC_0763
Kun mä näin nämä Iberon luomiväriapplikaattorit, mä en tiennyt pitäisikö mun itkeä vai nauraa. Mä en oo enää moneen vuoteen käyttänyt tämän tyyppisiä applikaattoreita levittäessäni luomiväriä, koska en saa näillä hienoa jälkeä aikaan, en sitten ollenkaan. Mieluummin käytän kunnon siveltimiä. Siispä nämä oli ehdottomasti boxin suurin pettymys ja samalla ehkä mulle kaikkein turhin tuote. Näitä on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja ovh on n. 4,90€/6 applikaattoria
DSC_0764
Got2b volumaniac tyvikohotussuihke oli mulle kyllä tarpeellinen ja ajankohtainen tuote, koska se lupaa kohottaa hiusten tyveä jopa 200%. Mun hiuksista todellakin puuttuu sitä volumia, joten mä toivon että tämä suihke auttaa siihen. Täytyy siis myöntää, että mulla on odotukset tätä tuotetta kohtaan aika korkealla. Tämäkin on saatavilla päivittäistavarakaupoista ja ovh on n. 5,95€/150 ml.
DSC_0765
Tämä violetti sävy Lumenen Nordic Chic CC Color Correcting peitekynästä ei ehkä ole kaikkein tarpeellisin mulle, mutta jos olisin saanut tämän vihreänä, niin sille olisi tullut käyttöä! Tämä sävy ei siis mua niin hirveästi sytyttänyt ja uskonkin, että en tuu tätä itselläni pitämään, kun ei tälle ole käyttöä. Näillä eri sävyillä on siis tarkoitus peittää ihossa olevia pieniä virheitä: persikansävyistä käytetään tummiin ja sinertäviin silmänalusiin, vihreä häivyttää ihon punaisuutta ja tämä violetti kirkastaa sameaa ihoa. Näitä on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh n. 15,90€/1,8 ml.

Lisäksi boxista paljastui myös Oscar de la Rentan hajuvesinäyte, mutta unohdin kokonaan ottaa siitä kuvan. Kuten useamman muunkin hajuveden kanssa, en pysty sitäkään käyttämään, koska se on liian voimakas tuoksuinen. Yhteenvetona siis tältä boxilta odotti paljon enemmän kuin mitä se loppujen lopuksi olikaan. Ehkä siihen vaikutti eniten se, että boxin mainostettiin tosiaan sisältävän neljä täysikokoista tuotetta. Ensivaikutelma oli siis pettymys, mutta mun tämän hetkistä fiilistä en oikein osaa arvioida :-D Ehkä mä kirjoitan mun mielipiteestä kokonaan toisen postauksen sitten kuun lopussa, kun oon kunnolla testaillut kaikkia näitä tuotteita! Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

  1. Ääh, olipas aika mitäänsanomaton boxi :( Harmi, että sitä mainostettiin niin paljon ja lopputulos oli tuommoinen. Noista luomiväriapplikaattoreista tulee ihan lapsuus mieleen, kun levitti tuommoisilla jotain leikkiluomivärejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä oli :/ Mä niin toivon, että toukokuun boxi olisi taas vähän parempi, koska tosiaan sekin tuli nyt vahingossa tilattua, kun unohdin lopettaa tilauksen.. Ja joo, niin muuten tulee! Nykyään noita ei kyllä tule käytettyä ollenkaan, koska oikein kunnon siveltimiä tulee käytettyä enemmän :D

      Poista
  2. Nuo luomiväriaplikaattorit on kyllä aika huonoja. Itsekin saan parempaa jälkeä oikealla siveltimellä. Tuo hiussuihke kuulostaa kyllä tosi kivalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin on! Niitä tuli käytettyä joskus ala-asteella, kun vasta harjoitteli meikkaamista, mutta nykyisin noita ei tule kyllä ollenkaan käytettyä, koska omistan paljon parempia siveltimiä :D Kokeilin tänään tuota hiussuihketta ja se oli kyllä ihan hyvää, varsinkin tuoksu oli tosi hyvä!

      Poista
  3. Hyvä ku oot myös tosi rehellisesti kertonut mielipiteet boksista! Mua harmittaa kun tuli se pitkille hiuksille ollut suihke kun kauneusprofiili ee ehtinyt tähän mukaan. Toi tyvispray oli kuulemma hyvää, kaveri piti sikana siitä, ni siitäki tuli katkeraksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ♥ Joo, mullakin kävi viime vuoden puolella niin, että tajusin päivittää sen kauneusprofiilin vähän myöhässä sinne ja sainkin sitten ihan väärän sävyisen meikkivoiteen :D Kokeilin tuota tyvisuihketta tänään ensimmäisen kerran ja sain kyllä ihan hyvän ensivaikutelman! Ehdottomasti aion jatkaa tuon käyttämistä!

      Poista
  4. Totesin kans,että toi boxi ei ollut niin houkutteleva, jos ei ole pitkäaikaistilaaja - tää oli mun ensimmäinen tilaus pitkiksenä, joten tykkäsin, kun tuotteet oli about ihan erit.. En ymmärrä, että kuinka boxien sisältö voi vaihdella noin paljon :O Mut mä tykkäsin tosta root lifting sraystä - se oli hyvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoinkin sun blogista äsken, että oli ihan erilainen boxi verrattuna tähän. Kyllä olisi kelvannut! :D Ja niinpä, samaa tässä mietin. Periaatteessa ymmärrän kyllä, että pitkäaikaistilaajia palkitaan jne, mutta nämä boxit olivat kyllä ihan eri planeetalta keskenään. Yhden käyttökerran perusteella tykästyin kyllä tuohon sprayhin :)

      Poista
  5. Ihan kivoja juttuja boksissa, mutta huomasin myös että jotkut olivat saaneet ihan erilaisia tuotteita mikä varmasti harmittaa ei pitkäaikaistilaajia :/ Tuo Himalayan kasvorasva on niin ihanaa, tykkään siitä tosi paljon ja ollut jo pitkään käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se pitkäaikaistilaajien boxi oli paljon parempi verrattuna tähän "perus" boxiin :/ Mä aloitin nyt tämän viikon alussa tuon kasvorasvan käyttämisen ja se vaikuttaa kyllä todella lupaavalta!

      Poista
  6. Joo noita luomiväriaplikaattoreita ei oo tullut käytettyä vuosiin :D sivellin on niin paljon parempi ja modernimpi tapa, niin tosi hassua että boksista löytyi noita :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niitä tuli käytettyä vain silloin joskus ala-asteen lopussa, kun vasta harjoitteli meikkaamista :D Tuntuu, että kun applikaattoreilla yrittää levittää luomiväriä, se paakkuntuu vaan siihen yhteen paikkaan, vaikka kuinka yrität sitä levittää. Siveltimet on siis paaaljon parempia!

      Poista