lauantai 31. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

Mulle harvemmin tulee kuukauden aikana mitään uusia kosmetiikkasuosikkeja, koska käytän suunnilleen joka kuukausi samoja tuotteita, jotka oon todennut hyviksi. Nyt maaliskuun aikana innostuin kuitenkin ostamaan aika paljon uusia kosmetiikkajuttuja ja niistä aika moni nousikin mun suosikiksi, joten kerrankin mulla on tarpeeksi erilaisia tuotteita kuukauden suosikkeja varten!
DSC_0742

DSC_0743
Mä olin niin innoissani, kun sain kuulla, että Prismoihin tulee myyntiin Makeup Revolutionin meikkejä, koska oon jo pitkään halunnut kokeilla näitä luomiväripaletteja. Tästä paletista löytyy 32 erilaista sävyä ja suurin osa näistä on kyllä mun mieleen. Ainoa juttu mitä tällä hetkellä tarvisin on paremmat luomivärisiveltimet, koska niitä omistan tosi vähän. Tää paletti on kyllä ehdottomasti ihan ykkös suosikki tällä hetkellä!
DSC_0745
Seuraavaksi tämä Nyxin luomiväripaletti, joka on kyllä myös tosi hyvä. Tässäkin sävyt on tosi kivoja, paitsi tuota viimeistä en ole käyttänyt niin paljoa, mitä noita muita. Tätä palettia on tullut käytettyä enemmän arkena kuin tuota Makeup Revolutionin omaa, koska näitä sävyjä on mun mielestä helpompi käyttää arkena.
DSC_0746
Oon käyttänyt Maybellinen fit me! -meikkivoidetta jo parin vuoden ajan, mutta tätä peiteainetta en ollut kokeillut vielä kertaakaan, kunnes maaliskuun alussa ostin tämän Tokmannilta testiin. Kyllä sai Essencen peiteaine väistyä pois tieltä, on tämä sen verran parempaa kuin se.
DSC_0747
Makeup Revolutionin mattahuulipunatkin veivät mut täysin mennessään ja kaupassa iski oikein valinnanvaikeus, että minkä sävyn ostaisin. Päädyin sitten kuitenkin tähän Echelon sävyyn, ja tämä on kyllä tosi kiva. Musta kuitenkin tuntuu, että kun seuravan kerran eksyn Prismaan, niin ostan myös jonkin toisen sävyisen mattahuulipunan tämän kaveriksi.
DSC_0748
Kannatti myös ostaa testiin Tokmannilta tämä Prettyn eyeliner, koska tästä tykkäsin heti ensimmäisellä kokeilukerralla. Yläosa tästä on sen mallinen, että eyelineria on helppo levittää silmään. Mun edellisen eyelinerin varsi oli liian lyhyt ja sen takia sitä oli välillä vähän hankala levittää oikealle paikalle :-D
DSC_0749
Viimeisenä tämä Lumenen Lähde seerumi, joka tuli Bette boxista pari kuukautta takaperin. Ensinnäkin tämän tuoksu on niin ihana, että voisin pelkästään sen takia nimetä tämän yhdeksi suosikikseni. Talvella mun iho kuivaa tosi helposti, joten tämä on kyllä todellakin kosteuttanut mun ihoa. Mä ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä!

Millaisia kosmetiikkasuosikkeja sulla on tällä hetkellä? 

16 kommenttia:

  1. Toi Lumenen seerumi on myös yks mun lemppareista! Se on ihan mahtava♥ Oon kateellinen noista Makeup revolutionin meikeistä :D Haluaisin kovasti kokeilla niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan mahtava ja onneksi se tuli silloin joulukuun Betestä! ♥ Mä suosittelen ehdottomasti ainakin tuota luomiväripalettia, se on ehdoton tän hetken lemppari :) Mun kaverikin tykkäs paljon omasta paletistaan, jonka osti pari viikkoa sitten!

      Poista
  2. Oli ihan mahtavaa tulla tänne kurkkimaan suosikkejasi, kun juuri painoin julkaise omien maaliskuun suosikkien kohdalla. Tuo Lähde-seerumi on ihan täydellinen eli huippu. Sen itse asiassa annoinkin juuri tyttären käyttöön, kun iho kaipaa kosteutusta. Tuo Nyxin paletti näyttää ihanalta ja taas tuo Makeup Revolution sarja on itselle vieras, mutta kiinnostuin.

    Sydämellistä pääsiäisen jatkoa Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sepäs sattui! :D Lähde -seerumin käyttöä aion kyllä ehdottomasti jatkaa sitten kun tuo nykyinen purkki loppuu. Ihanaa, kun Bette boxin kautta pääsi tutustumaan tuohon ja vielä ihan täysikokoisena! Makeup Revolutionia saa tosiaan nykyään myös Prismoista! Olin jo aiemmin kuullut paljon hyvää, erityisesti noista luomiväripaleteista, joten oli pakko itsekin kokeilla että onko ne niin hyviä kuin mitä kaikki sanoo. Ja todellakin oli, koska nousi heti ykköslemppariks! :) Hyvää pääsiäisen jatkoa myös sinne ♥

      Poista
  3. Tuo Maybellinen peiteaine on kyllä hyvä! :) Oon kans tykännyt siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mun on jo pitkään pitänyt kokeilla sitä, mutta nyt vasta maaliskuun alussa päätin, että nyt ostan sen :D

      Poista
  4. Mun kosmetiikkasuosikkeja on tällä hetkellä mun kulmapaletti, lisäksi oon ihan rakastunut The Body shopin Japanese matcha naamioon! :) Sullakin on todella kivoja ja mielenkiintoisia suosikeita täällä <3 Kivaa pääsiäisen aikaa sinne Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi joo, The Body Shopin naamiot on kyllä tosi hyviä! :) Pitäisikin taas pitkästä aikaa sieltä käydä katsomassa jonkinlaisia naamioita itselle. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinnekin ♥

      Poista
  5. Noi sävyt tossa luomiväripaletissa.. Ah! Aivan ihanat! Itellä oli tota fit me:n peiteainetta, mut itellä se ei peittäny oikeen hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! ♥ Mulla ei oo koskaan ollut noin pigmenttistä ja pysyvää palettia kuin mitä tuossa olevat luomivärit on. Harmi, ettei sulla tuo Fit Me -peiteaine toiminut :/

      Poista
  6. Siis revolution eyeshadow paletit on aivan ihania! Itelläni on tommonen samanlainen, mutta eri sävyillä ja oon tykänny ihan hirveesti.

    http://auroranieminen.blogspot.be/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihastelinkin Prismassa kaikkia noita paletteja ja mulla oli suuri valinnanvaikeus, että minkä otan itelleni :D Voisin ehdottomasti ostaa ne kaikki ♥

      Poista
  7. Kaikki kosmetiikkapostaukset on niin kivoja! :) Vautsi tuo Revolutionin paletti, tuollainen kelpais mullekkin! Myös Nyxin paletti kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin on! :) Kummastakin paletista tykkäsin kyllä tosi paljon, joten suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  8. Revolutionin meikit on kyllä kivoja! Itse ostin pari juttua niiltä Englannista ja oon ollut tyytyväinen :) En tiennytkään että nyt niitä saa ihan Prismoista, joten kiitos tästä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin jo aiemmin kuullut niin paljon tästä merkistä hyvää, että pakko se oli itsekin päästä kokeilemaan, enkä joutunut pettymään :) Ja hei, eipä mitään ♥

      Poista