tiistai 6. helmikuuta 2018

Viime aikojen suosikit

Mä tajusin joskus tammikuun puolivälissä, että oon kokonaan unohtanut julkaista joulukuun suosikit, vaikka postaus olikin suunnilleen valmiina luonnoksissa :-D En kuitenkaan enää siinä vaiheessa viitsinyt julkaista sitä postausta, joten tällä kertaa onkin luvassa sitten viime aikaisia suosikkeja sekä joulu- että tammikuun ajalta.
Koska joulukuussa tuli kuunneltua tosi paljon Vestan Ota varovasti biisiä ja tammikuussa puolestaan Jason Derulon Tip toeta, mä laitan ne mun viime aikojen suosikkibiiseiksi. Tuota Jason Derulon kappaletta tuli peräti kuunneltua niin paljon, että oon jo hieman kyllästynyt siihen. Voivoi, miksi sitä aina toistaa jotain tiettyä biisiä niin kauan aikaa melkein tauotta että siihen kyllästyy sitten lopulta? :-D
American horror story
Mä aloin kattomaan American horror storyn 6. kautta melkein heti kun se ilmestyi Netflixiin. Ei ehkä ihan yltänyt muiden kausien tasolle, mutta ansaitsee kuitenkin paikan mun suosikkisarjana. Eniten mua ehkä häiritsi tässä kaudessa se, että se oli tehty niin eri tavalla verrattuna muihin kausiin.
Wonder
Wonder oli ainoa elokuva, jonka kävin tässä parin kuukauden aikana katsomassa, mutta olisi varmaan muutenkin ansainnut suosikkileffan paikan. Mun mielestä tässä elokuvassa oli aika hyvin pysytty uskollisena kirjalle, mikä on mun mielestä aina suuri plussa. Jos sä haluat kuulla lisää tästä juonesta, lue tämä postaus.
DSC_0669

DSC_0635
Poika vuoren huipulla ja En luovuta ikinä on mun kirjasuosikit viime kuukausilta. Mua jotenkin kiehtoo kaikki vähän surullisemmat tai koskettavammat kirjat, koska molemmat on näistä hyviä esimerkkejä. Jos haluat lukea näistä kirjoista lisää, niin tsekkaa tämä ja tämä postaus!
01

02
Suosikkikuviksi nousi nämä kaksi kuvaa. Ensimmäisen kuvan nappasin ihan tammikuun ensimmäisinä päivinä mun huoneen ikkunasta asuntolassa. Taivas oli niin kauniin värinen ja ilman lämpömittariakin tuosta kuvasta näkee, että tuona päivänä oli pakkasta useampi aste. Toisen kuvan lisäsin instagramiin itsenäisyyspäivänä. Halusin onnitella 100-vuotiasta Suomea jollakin kuvalla ja usean kuvan ottamisen lopputuloksena tämä sitten päätyi instaan asti.

Mulla on taas ollut alkuviikko vapaata ja huomenna olisi tarkoitus lähteä ajelemaan iltapäivästä kohti Kaustista. Perjantai on taas sitten vapaa :-D Välillä sitä kyllä miettii, että miten voin valmistua tuolta kahdessa vuodessa, kun vapaapäiviä on melkein koko ajan. Millaisia suosikkeja sulla on just tällä hetkellä?

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus Sofia<3 Samat biisit on soinut mullakin viime aikoina!

    Noora / www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo suosikkikuvat!♥ Vestan biisi on niin hyvä! Mun suosikkina on ollu nää ihanat säät, aurinko paistaa ja kova pakkanen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! ♥ Vestan biisi soi kyllä joulukuun lopussa ja tammikuun alussa melkein koko ajan mun Spotifysta ja samoin nyt helmikuussa sitä on tullut taas jonkin verran soitettua. Sää on kyllä ollut tosi ihana viime päivinä ♥ Tykkään niin paljon enemmän pakkasesta kuin plus keleistä, koska silloin on aina niin liukasta joka paikassa.

      Poista
  3. Ihania nuo kuvat, varsinkin tuo toinen! En olekaan kuunnellut noita biisejä vielä kertaakaan, mutta voin samaistua tuohon, että kun löytää hyvän biisin, niin sitä sitten kuuntelee kyllästymiseen asti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jaana! ♥ Kannattaa ehdottomasti kuunnella nuo :) Voi kunpa sitä joskus oppisi siihen, että sitä tiettyä hyvää biisiä ei kuluttaisi loppuun, että siitä jaksaisi nauttia kauemmin :D

      Poista
  4. Kivoja suosikeita täällä 8) Oih nuo sun suosikkikuvat, etenkin tuo alempi <3 Omia suosikkeja.. hmm jaan yleensä blogissa vuodenajalta suosikeita ja talven suosikeitahan löytyy jo muutamia, sen julkaisen vasta kevään kynnyksillä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :) Tykkään myös tuosta alemmasta kuvasta tosi paljon ♥ Tuohan on hyvä idea julkaista vuodenajan suosikit! Pitäisiköhän itsekin alkaa tekemään niin?

      Poista
  5. Oii mäkin haluaisin niin nähdä tuon Wonder elokuvan <3 Kirjaa en ole lukenut, mutta elokuva kiinnostaa kovasti :) Kauniit nuo sun lempparikuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi hyvä, ja niinkuin tässä postauksessa jo mainitsinkin niin tykkäsin siitä, että kirjalle oli pysytty hyvin uskollisena! Joskus kun kirjoista tehdään elokuvia, tuppaa käymään niin, että joitakin tapahtumia poistetaan kokonaan, mutta ei tosiaan tämän kohdalla :D Kiitos Niina! ♥

      Poista