tiistai 30. tammikuuta 2018

Tämän hetken kuunnelluimmat part 4

Nyt olisi taas aika kurkistaa, mitä biisejä ja artisteja on tullut viime aikoina kuunneltua! Koska en tehnyt tällaista postausta ollenkaan joulukuussa, niin yhdistin tähän tavallaan sekä joulu- että tammikuussa tosi paljon kuunnellut biisit. Jos haluat tsekata aiemmat osat, löydät ne täältätäältä ja täältä.
Music

Solmussa - Pikku G (feat. BEHM) : Ihanaa, kun Pikku G on tehnyt paluun! Oli se silloin joskus eskari ja ala-aste aikoina kyllä niin kovalla soitolla, että en yhtään ihmettele, että tämäkin biisi valikoitui mun soittolistalle joulukuussa. Kuuntelen tätä kyllä edelleenkin, mutta en ihan niin paljoa kuin joulukuussa.
Hombre - JVG (feat. Vesala) : Tämän kuulin ensimmäisen kerran jo syksyllä, mutta jostain syystä vasta joulukuussa aloin kuuntelemaan tätä enemmän. Vesala tuo tähän biisiin kyllä oman ihanan lisänsä ja tykkään Vesalan äänestä tosi paljon!
Him & I - G-Eazy (feat. Halsey) : G-Eazy oli mulle entuudestaan ihan vieras, en ollut varmaan koskaan kuullutkaan kyseistä nimeä. Halseyn musiikista oon kuitenkin tykännyt ja sen takia annoinkin tälle biisille mahdollisuuden ja tykästyin.
IDGAF - Dua Lipa : Dua Lipa jatkaa edelleenkin tosi vahvana mun listalla. Tässä on kyllä artisti mun mieleen! Tätä tulee edelleenkin kuunneltua päivittäin.
Tip Toe - Jason Derulo (feat. French Montana) : Pidän aika usein mun soittolistat satunnaisella toistolla ihan vaan sen takia, että sitä kautta saatan löytää myös uusia biisejä. Tämä jää aina joka ikisellä kuuntelukerralla soimaan mun päähän.
Let You Down - NF : Tätä en oo nyt hetkeen kuunnellut, mutta otin tämän kuitenkin mukaan tähän postaukseen, koska joulukuussa tämä oli tosi kovalla soitolla. Tämäkin oli mulle ennestään ihan tuntematon artisti.
Enkelit - Cheek : Täytyy kyllä sanoa, että kyllä se Cheek vaan osaa. Ensimmäisellä kuuntelukerralla iski ja lujaa. Maltan tuskin odottaa ensi kesän Provinssia, koska Cheek esiintyy siellä!
Syvään päähän - Anniina : Musta tuntuu, että tämä biisi jakaa mielipiteitä. Tai siis ainakin mun tuttavapiirissä on paljon sellaisia, jotka ei tästä tykkää, mutta kyllä sellaisiakin löytyy, jotka tykkää tästä. Itse kuulun tietenkin tähän jälkimmäiseen porukkaan. Oli ihanaa saada tänne sellainen Idols voittaja, joka myöskin räppää!
Ota varovasti - Vesta : Mä tykästyin Vestaan oikeastaan vasta sen Pyhimyksen kanssa tehdyn biisin jälkeen. Vesta on kyllä tosi lupaava artisti ja hänenkin keikkaansa Provinssissa odotan todella innolla!
Sinitarraa - WIL : Mä en oikeastaan edes osaa selittää miksi tämä biisi on soinut mun kaiuttimista viime aikoina tosi paljon. Joku tässä on vaan niin koukuttava.
Never Be the Same - Camila Cabello : Camilalta ilmestyi hetki sitten ensimmäinen sooloalbumi ja se on ollut mulla niin kovassa toistossa, että olisin pystynyt laittamaan kaikki biisit tuolta albumilta tähän listaan, hahah :-D Päädyin nyt kuitenkin tähän, koska tämä soi myös tosi useasti mun päässä!
All Falls Down - Alan Walker (feat. Noah Cyrus) : Tähänkin tykästyin vasta ehkä vähän jälkijunassa, mutta ei se mitään. Tykkään tosi paljon Noahin äänestä ja mua vaan koko ajan jaksaa yllättää se, miten taitava hän on ikäänsä nähden!
For You - Liam Payne (feat. Rita Ora) : Fifty Shades Freedin ensi-illan lähestyessä oon tutustunut leffan soundtrackiin ja tykkään kovasti! Pakko kyllä sanoa, että oon tykästynyt tosi paljon tykästynyt viime aikoina myös Rita Oran musiikkiin!
Capital Letters - Hailee Steinfield & BloodPop : Samalla teemalla jatketaan :-D Hyviä biisejä ja artisteja on kyllä valikoitunut leffan soundtrackille!
Kusipää - Roope Salminen & koirat : Mulla on vähän ristiriitaset fiilikset tämän biisin suhteen, mutta silti sitä on tullut kuunneltua viime aikoina tosi paljon, hahah :-D
Fucked Up - Aleksanteri Hakaniemi : Tämä Aleksanterin uusin biisi ilmestyi viime perjantaina ja on kyllä ollut niin ahkerassa toistossa mulla, että se menee varmasti kaikkien näiden biisien ohi soittokertojen perusteella, hahah :-D Aleksanterilta ilmestyy nyt tulevana perjantaina debyyttialbumi, joten täällä odotetaan perjantaita todella innolla! Oon ennakkotilannut tuon albumin, joten saan sen käsiini heti perjantaina ja tietysti Spotifystakin sen pystyy kuuntelemaan heti saman päivän aikana!

Koska en ollut tehnyt tätä postausta nyt pariin kuukauteen, niin tässä on nyt pari kappaletta enemmän mukana kuin mitä normaalisti olisi. Mä kirjoitin lauantain postauksessa, että mulla on tosi flunssainen olo ja niinhän siinä sitten kävi, että sain sen flunssan.. En oo onneksi joutunut olemaan koulusta yhtäkään tuntia pois ja musta tuntuu, että tää alkaa menemään pikkuhiljaa jo ohikin. Buranan voimilla tässä on kyllä menty tämä alkuviikko. Löytyikö tästä postauksesta samoja biisejä kuin sun soittolistalta? Entä ootko onnistunut välttämään tämän inhottavan flunssan? Ihanaa viikon jatkoa kaikille!  

Kuva otettu pexels.com sivustolta

14 kommenttia:

  1. Oi vitsi toi Cheekin Enkelit on kyllä ihana biisi! <3

    Mari / maripulliainen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Cheekin ja Pikku G:n biisit on kyllä kovassa soitossa ❤ pikaista paranemista! Itselläni on kovasti flunssa yrittänyt tulla mutta tähän mennessä oon onneksi saanut vältettyä sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on tosi upeita artisteja ♥ Kiitos, onneksi tää olo on pikkuhiljaa alkanut helpottamaan! Toivottavasti saat jatkossakin vältettyä sen, koska flunssassa on aina niin inhottava olla :/

      Poista
  3. Toi Pikku G:n solmussa on niin ihana!♥ Piti sit ihan ostaa liput Pikku G:n keikalle tänne Seinäjoen rytmikorjaamolle. :D Mä muuten tykkään tosta Idols-Anniinan biisistä. Idols-aikana en niin siitä tykännyt, mut tuo biisi on kyllä hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ♥ Voi että, nauti keikasta ♥ Yritin ite saada kaveria mun seuraks sinne, mutta en onnistunu :/ Mäkin aloin tykästymään Anniinaan vasta siinä loppuvaiheessa. Mun mielestä on mahtavaa, että Idols voittaja osaa myöskin räpätä! :)

      Poista
  4. Samoja biisejä on soinut myös allekirjoittaneen listoilla :) Itse paranin muutaman viikon kestäneestä flunssasta jo pari viikkoa sitten ja toivon todella, ettei se iske uudestaan kevään aikana! Paranemisia ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on hyvä musiikkimaku! ;) Tätä flunssaa tuntuu kyllä olevan nyt liikkeellä tosi paljon :/ Onneks tää olo tuntuu jo paljon paremmalta verrattuna esimerkiksi sunnuntaihin!

      Poista
  5. Pikku G:n Solmussa on niin hyvä biisi, sitä on tullu kuunneltua paljon♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin se on ollut melkein jatkuvalla toistolla :D ♥

      Poista
  6. Tällaiset postaukset on mahtavia, saan aina jotain uutta omallekin spotify-listalle! :)

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta! :) Tällaisten postausten kautta saattaa myös päästä tutustumaan uusiin bändeihin ja artisteihin :)

      Poista
  7. Miten mä en taaskaan oo kuullut näitä kaikkia! :D nojoo, ihana kuulla uusia biisejä tätä kautta, vaikka oli tässä myös pari tuttuakin kappaletta :) Hyvin oot toteuttanut tän postauksen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei, kiva että pääset tutustumaan näiden postauksien kautta uusiin biiseihin! :D Nyt helmikuussa on tullut jo taas niin paljon kuunneltua lisää uusia biisejä, joten nyt voisin jo tehdä uuden tällaisen postauksen, mutta ehkä jätän sen vähän myöhemmälle ajankohdalle :D Ihanaa kuulla, kiitos ♥

      Poista