torstai 18. tammikuuta 2018

Päiväni kuvina 17.1.2018

En oo muistaakseni tämän blogin aikana kertaakaan tehnyt tällaista postausta, joten nyt oli sitten jo korkea aikakin, hahah :-D Tosiaan, otin eilisen päivän aikana kuvia, että pääsisitte tutustumaan vähän siihen millaisia mun vapaapäivät yleensä on! Iltaa kohden kuvien ottaminen vähän unohtui, mutta eipä illalla oikeastaan mitään sen suurempia tapahtunutkaan.
DSC_0649
Päivä alkoi aamupalalla ja samalla kun söin aamupalaa, luin tätä kirjaa. Ennen tätä kirjaa luin tuon Poika raidallisessa pyjamassa kirjan, joka mainitaankin tuossa kirjan yläosassa. Oon lukenut sen jo aiemminkin, mutta halusin lukea sen myös uudestaan. Näistä molemmista kirjoista saattekin sitten kuulla lisää tammikuun luettujen kirjojen myötä! ;-)
DSC_0650
Aamupalan jälkeen mulle iski kauhea karkinhimo. Kävinkin sitten nopeasti kaupasta ostamassa karkkipussin. Eilen olikin sellainen päivä, että en meinannut osata ollenkaan päättää mitä karkkeja haluaisin, mutta pitkän harkinnan jälkeen päädyin sitten näihin, hahah.
DSC_0651
Seuraavaksi avasinkin sitten Netflixin ja tällä kertaa katoin Olipa kerran. Olipa kerran parissa vierähtikin sitten pari tuntia. Täytyy kyllä sanoa, että tää on yks mun lempparisarjoista ikinä! Oon jopa saanut muutaman mun luokkalaisen koukuttumaan tähän sarjaan :-D
DSC_0654
Netflixin jälkeen kirjoitin ja julkaisin eilisen postauksen ja sainkin samalla kirjastolta viestin, että mun varaamat kirjat on saapunut meidän kirjastoon ja seuraavaksi lähdinkin sitten hakemaan niitä. Pakko muuten sanoa tämän kuvan kengistä sen verran, että ostin ne vähän yli vuosi sitten, enkä oo varmaan ikinä omistanut niin lämpimiä kenkiä  
DSC_0655
Kun tulin kirjastosta, jäin hetkeksi ulos valokuvailemaan, koska aurinkokin paistoi. Eilen oli kuitenkin niin kylmä ja tuuli oli kova, joten en kauaa tarennut olla pihalla ja alta aika yksikön meninkin takaisin sisälle.
DSC_0656
Sisällä lakkasinkin sitten aikani kuluksi kynnet uudestaan tällä joulukuun Bette boxista saadulla kynsilakalla. Tää lakka on niin hyvä, että mun on varmaan pakko ostaa näitä lakkoja myös jossakin muussakin sävyssä!

Tän jälkeen unohdinkin sitten loppuillan ajan ottaa kuvia, mutta niinkuin postauksen alussa sanoinkin, eipä illalla mitään sen erikoisempia juttuja tapahtunutkaan. Taisin vain kirjoittaa kesken jääneet muistiinpanot loppuun kuuntelemalla samalla musiikkia ja sen jälkeen loppupäivä menikin lukemisen ja Netflixin parissa :-D Mitä tykkäätte tällaisista postauksista? 

20 kommenttia:

  1. Nam, alko kyllä tekemään mieli karkkeja!♥ Tosi kiva, kun toteutit tällaisen my day -tyyppisen postauksen, näitä on niin mukava lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi ei :D Mä mietin pitkään, että toteutanko tän näin vai kellonaikojen mukaan, mutta mulla unohtuu tosi helposti kellonaikojen ylösottaminen, joten tää versio oli helpompi toteuttaa :D

      Poista
  2. Tällaiset postaukset on aina yhtä kivoja lukea, tykkäsin! ❤

    VastaaPoista
  3. Tälleenkin toteutettu my day -tyyppinen postaus on kiva! :) En oo ikinä kattonu tota Olipa kerran, mut en tiedä uskallanko mennä kattomaankaan jos jään koukkuun, ku ei mulla oikeen ois aikaa kattoa.:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kummallakin tavalla tehdyistä my day -postauksista, mutta tää oli mulle helpompi tapa toteuttaa se, koska tosiaan noiden kellonaikojen ylösottaminen meinaa jo iltapäivään mennessä aina unohtua.. :D Mä aloitin kattomaan tuota Olipa kerran jo silloin kun ensimmäinen tuotantokausi tuli tv:stä ja koukutuin kyllä heti ekasta jaksosta lähtien :D Ehdottomasti yks parhaimpia sarjoja, mitä oon ikinä kattonu!

      Poista
  4. Ääh nyt mun alkoi tehdä tosi paljon mieli suomalaisia hedelmäkarkkeja! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sori Elli :D ♥ Onneks tuut pian takas Suomeen ja saat noita hedelmäkarkkeja!

      Poista
  5. Mullakin alkoi tekemään mieli kuvassa olevia karkkeja :D Ei tuollaisia kuvia saa julkaista blogissa, haha :D Tosi kiva ja erilainen postaus, näitä ehdottomasti lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks, lupaan että tää oli viimenen kerta kun laitan karkeista kuvia blogiin, hahah :D Kiitti paljon Ella ♥

      Poista
  6. Nää on kivoja postauksia :) Mun rupes tekemään mieli lakkaamaan kynsiä...

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) ♥ Mäkin oon huomannut saman, että kun nään kuvia lakatuista kynsistä, alkaa tekemään mieli lakata kynsiä :D Mä oon vaan niin laiska kynsien lakkaamisen suhteen, että harvoin sitten alan kuitenkaan lakkaamaan niitä :D

      Poista
  7. Tosi hauska kuvapostaus sun päivästä! Vähän saman tyyppinen kun my day muttei mun mielestä ehkä niin "raskas" luettava tai jotain:D Once Upon a Time on paras <3 Tosin nyt uusista jaksoista eli siitä uusimmasta kaudesta en itse enää pidä niin paljoa.:/ Ihana tuo kynsilakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit ♥ Tää versio on myös paljon helpompi toteuttaa, kun ei tarvitse muistaa kellonaikoja ollenkaan. Mä tykkään ehkä myös enemmän tehdä näitä postauksia tähän tyyliin :D Olipa kerran on aivan mahtava! ♥ Mun kaverilta kuulinkin jotain juttuja uusimmasta kaudesta, että ei oo ihan niin hyvä verrattuna aiempiin. Eniten oon varmaankin pettyny siihen, että kaikkia hahmoja ei oo enää mukana tuolla uusimmalla kaudella :/ Tuo kynsilakka on kyllä mun tän hetken lemppari ♥

      Poista
  8. Nää my day-postaukset on musta tosi kivoja, pääsee näkemään muidenkin arkea :) Joten ehdottomasti lisää tällaisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihanaa kuulla, että näistä postauksista tykätään ♥

      Poista
  9. Mä tykkään my day-postauksista! :) Mä oon yrittänyt tehdä itsekin mutta en muista kuvata tai ottaa aikoja ylös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin on pitänyt jo tosi kauan aikaa tehdä taas tällainen pitkästä aikaa, mutta aina niiden postauksien tekeminen onkin kaatunut siihen, että oon kokonaan unohtanut ottaa kuvia tai en muista kellonaikoja. Tämänkin postauksen kohalla en enää muistanu kuuden jälkeen iltapäivällä ottaa enää kuvia.. :D

      Poista
  10. Oli kiva postaus ja irtarit ja Once Upon a Time <3 ihanaa. Sarja on jäänyt täällä kesken, mutta pitää ehdottomasti siihen palata pian.

    Mukavaa uutta viikkoa Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Once Upon a Time on kyllä aivan mahtava sarja! ♥ Mäkin jätin joskus tuon sarjan kattomisen toiseen kauteen, mutta jatkoin sitä sitten, kun kaikki tähän mennessä kokonaan ilmestyneet kaudet tuli Netflixiin joku aika sitte :D Kivaa viikkoa myös sulle! ♥

      Poista