perjantai 5. tammikuuta 2018

Joulukuun Bette box - hitti vai huti?

Tein marraskuun Bette boxista saman tyyppisen postauksen ja sen voit halutessasi käydä lukemassa täältä. Mikä olisikaan sopivampi aika tehdä pientä yhteenvetoa edellisestä boxista, kuin tämä koska tänään aamulla sain sähköpostia että tammikuun boxi on lähetetty jo matkaan. 
DSC_0576
Tää Jordanin hammaslankain oli ehkä vähän tylsä tuote verrattuna muihin, mutta onhan tuota kuitenkin tullut käytettyä joka ilta. Aikaisemmin tää ei edes kuulunut mut iltarutiineihin, pesin vain hampaani ja siinä se. Tämän myötä mulle on tullut iltarutiiniin siis yksi juttu lisää!

Real Techniquesin meikkisientä oli ihanaa päästä kokeilemaan, etenkin kun mulla on aiemmin ollut käytössä vain joitain halppisversioita tästä. Tykkäsin tästä kyllä kovastikin, mutta tulin siihen tulokseen että saan kyllä paljon näppärämmin meikkivoiteen levitettyä siveltimen avulla. Aion kuitenkin ehdottomasti jatkaa tämän sienen käyttöä. Tällä hetkellä se on kyllä pesun tarpeessa, koska oon niin laiska pesemään mun meikkisieniä ja siveltimiä :-D
DSC_0577
Lumenen Lähde seerumia on tullut käytettyä hävettävän vähän. Tämä siis johtuu ihan vaan täysin mun omasta laiskuudesta. Mitä nyt kuitenkin pari kertaa tätä on tullut käytettyä, niin tykkäsin siitä, minkä tuntuinen iho oli tämän laittamisen jälkeen. Lisäksi huomasin, että mun iho ei ollut läheskään niin rasvainen tämän käytön jälkeen. Nyt aionkin aktivoitua tämän seerumin kanssa, koska haluan nähdä millaisia vaikutuksia tällä on pidemmällä aika välillä!

Miracle Gel kynsilakat oli tositositosi hyviä! Laitoin lakat kynsiini tismalleen kaksi viikkoa sitten ja edelleen mun kynnet näyttää ihan hyviltä. Tietysti lakat on jo vähän kuluneet pois, mutta ei lähellekään niin paljoa kuin muut mun kynsilakat, joita oon elämäni aikana kokeillut. Nämä lakat kuivuivat myös tosi nopeasti, mikä oli suuri plussa. Ja kynsistä todellakin tulee geelimäiset! Tästä tuotteesta tykkäsin siis tosi paljon.
DSC_0578
Näistä Avènen pesugeelistä ja kosteuttavasta voiteesta mun on vähän vaikea sanoa mitään. Nää tuotteet on tarkoitettu kuivalle iholle ja mulla ei oikeastaan ole edes kuiva iho. Kaikenlisäksi näistä näytekokoisista tuotteista ei riittänyt hirveän moneksi käyttökerraksi ja niiden perusteella en huomannut mun ihossa mitään erilaista. Mutta uskon, että nää tuotteet toimii varmasti niillä kenellä on kuiva iho!
DSC_0579
MayBeautyn kasvonaamioista olin kuullut paljon hyvää jo ennen boxin saapumista ja sen takia odotinkin innolla sitä, että pääsen kokeilemaan tätä. Eipä tätä turhaan ole kehuttu, koska suurin osa mustapäistä lähti kyllä kertaheitolla kun kokeilin naamiota. Ajattelin todellakin tilata näitä naamioita lisää netistä jossakin vaiheessa!

Policen Legend hajuvesinäyte ei ehkä ollut kaikista parhain tuote mulle, koska tosiaankin, saan päänsäryn kaikista hajuvesistä. Suihkautin tätä kerran ilmaan ja se riitti mulle. Tää oli ihan hyvän tuoksuinen, mutta todellakin liian voimakas mulle. Tämän tuotteen annan siis eteenpäin jollekin muulle.

Eli siis kaikenkaikkiaan tykkäsin tästä boxista paljonkin! Tämä boxi sisälsi tosi monipuolisesti erilaisia tuotteita, mutta olisin silti kaivanut jotain meikkituotetta tähän esimerkiksi vaikkapa noiden Avènen tuotteiden sijasta. Lisäksi toivon, että seuraavasta boxista ei paljastuisi mitään hajuvesinäytteitä, koska marraskuunkin boxi sisälsi jo yhden sellaisen. Miltä tämän boxin sisältö vaikutti sun mielestä?

14 kommenttia:

  1. Oon vähän epäileväinen on meikkisienen tasaista sivua kohtaan, mutta sepä näkyy ensimmäisellä käyttökerralla, onko siitä haittaa! Oon tykänny niistä, mitkä ovat ihan kokonaan pyöreitä. Toi seerumi on aivan ihana ja suosittelen sullekin sen aktiivista käyttöä *.* Iho on todellakin niin pehmeän tuntuinen sen jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo tasainen sivu oli peitevoiteen levittämiseen tosi hyvä, varsinkin silmien alle! Mutta tosiaan, siveltimellä saan silti aikaiseksi parempaa jälkeä :D Oon aiemmin ollut niin laiska kaikkeen ihonhoitoon liittyvän suhteen, mutta nyt on kyllä pakko aktivoitua, kun on saanut noin ihanan tuotteen käyttöön!

      Poista
  2. Kiva kuulla, että oli mieluinen boksi! :) Mäkin olisin tykännyt useammista boksin tuotteista. Tuota MayBeautyn kasvonaamiota olisi joskus kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tykännyt kyllä molemmista tähän mennessä tulleista boxeista tosi paljon! :) Selkeää parannusta mun mielestä verrattuna aiempien boxien sisältöön! Kannattaa ehdottomasti kokeilemaan, koska mä ainakin tykkäsin siitä tosi paljon :)

      Poista
  3. Mäkin oon ihan liian laiska pesemään mun meikkisiveltimiä... :D ja kiva kuulla että toi naamio toimi noin hyvin, oon itsekin harkinnut sen ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisiveltimien pesu on vain jotenkin niin työlästä :D Katonkin aina niin kateellisen mun kavereiden meikkisiveltimiä, jotka on aina niin puhtaita verrattuna mun omiin :D Kannattaa kokeilla tuota naamiota kyllä!

      Poista
  4. Kiva kuulla sun mielipide boxista, tykkään aina lukea muiden postauksia noista! :D Mä en ensin tykännyt tosta kynsilakan väristä, mutta huomaamatta sitä on tullut käytettyä lähes koko joulukuu ja nytkin on kynsissä tota - jää vakkarikäyttöön, kun on superkestävää! :D Mä niin jo odotan tota seuraavaa boxia - tulispa nopeesti! <3 Ihanaa viikonloppua Sofia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään lukea muiden mielipiteitä boxien sisällöistä :) Oon tosi yllättynyt tuosta kynsilakan kestosta. En oo varmaan koskaan omistanut näin hyvin kestävää kynsilakkaa! Hahah, oon melkein joka päivä kirjautunut sisään tuonne Bette boxin sivuille ja katsonut että koska seuraava boxi lähetetään matkaan :D Todennäkösesti nyt tulevalla viikolla boxin saa hakea postista! ♥ Kivaa sunnuntai-iltaa! ♥

      Poista
  5. Lumenen seerumi on ihan huippu, kannattaa jatkaa käyttämistä :) Ihon rasvaisuuskin saattaa johtua siitä, ettei se saa tarpeeksi kosteutusta. Avenen tuotteet on myös hyviä, harmi vaan että boksista tuli vain näytekoot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin jatkan käyttämistä :) Mulla menee niin usein hermo mun helposti rasvoittuvaan ihoon, joten ehkäpä nyt alan päästä siitä pikkuhiljaa eroon :D Mäkin oon kuullut Avènen tuotteista paljon hyvää. Nämä oli ensimmäiset Avènen tuotteet, joita oon ikinä päässyt kokeilemaan ja olisikin ollut kiva, jos nää olis ollu edes vähän isompi kokoiset.

      Poista
  6. Tosi kiva sisältö boksissa! MayBeautyn mustapäänaamiot on kyllä tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä! :) Olin ennakkoon kuullut tosta naamiosta niin paljon positiivista palautetta, joten oli kiva huomata, että kaikki ennakkoonkuullut jutut piti täysin paikkansa!

      Poista
  7. Kiva boxi, jo nuo Sally Hansenin lakat tekevät boxista arvokkaamman, kuin sen hinta. Lumene mukavana lisänä ja oma seerumi odottaakin täällä testausvuoroaan.

    Ihanaa uutta viikkoa Sofia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä jopa jonkin verran parempi kuin marraskuun boxi, vaikka tykkäsin siitäkin kyllä tosi paljon! :) Katoinkin jostain netistä, että nuo kynsilakat oli aika arvokkaita siihen nähden mitä yhdestä Bette boxista maksetaan. Tuo Lumenen seerumi oli kyllä tosi hyvä ja varmasti aion jatkaa sen käyttöä senkin jälkeen, kun olen saanut tuon purkin kulutettua loppuun! Kivaa viikkoa myös sinne! ♥

      Poista