maanantai 15. tammikuuta 2018

24 kysymystä ja vastausta vuodesta 2017

Nyt olisikin sitten viimeisen vuosikoostepostauksen aika ja tämä toteutetaankin kysymysten ja vastausten muodossa! :-) Nämä kysymykset bongasin Saijan blogista!

Oletko kyennyt pitämään itsellesi viime uutenavuotena tekemäsi lupaukset?
- En oo enää moneen vuoteen tehnyt minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia, koska tiedän, että en niitä pystyisi pitämään mitenkään. Sen sijaan olen nyt parina edellisenä vuonna asettanut itselleni joitakin tavoitteita tulevalle vuodelle. En nyt sen kummemmin ala kertomaan mun edellisen vuoden tavoitteista, mutta kyllä mä muutaman tavoitteen onnistuin suorittamaan viime vuoden aikana.

Tuliko elämääsi uusia ihmisiä viimeksi kuluneen vuoden aikana?
- Aloitin uudessa koulussa, josta en tuntenut etukäteen ketään, joten kyllä, moneen uuteen ihmiseen tuli tutustuttua viime vuoden aikana! Lisäksi netin kautta tutustuin tosi moneen uuteen ihmiseen!

Menetitkö ketään läheistäsi?
- No en onneksi!

Mitä sellaista toivoisit itsellesi, mitä et viimeksi kuluneen vuoden aikana saanut?
- Tää on tosi paha kysymys! Ehkäpä vastaan tähän kuitenkin sen, että haluaisin saada oikein kunnon kesätyön. Viime vuonna olin vain riparilla isosena ja sen erikoisemmin kesätöitä en sitten tehnytkään. Oonkin laittanut jo hakemuksen menemään yhteen paikkaan. Jos sieltä ei tärppää, niin sitten yritän keksiä jonkin toisen paikan.

Mikä päivämäärä kuluneelta vuodelta tulee aina muistumaan sun mielessä?
- Tää on varmaan sanomattakin selvää, mutta 3.6. koska silloin pääsin ylioppilaaksi! Lisäksi 7.8. on jäänyt mieleen, koska silloin sain tietää pääseväni opiskelemaan tänne Kaustiselle.

Vihaatko mitään tai ketään, jota et vihannut tähän aikaan viime vuonna?
- Mun mielestä elämää ei pidä käyttää siihen, että vihaa jotain. Eihän siitä jää kuin negatiivinen fiilis itselle. Kaikenlisäksi vihaa on niin raskas kantaa elämässä mukana, että luovun vihasta mielelläni.

Mikä oli suurin saavutuksesi kuluneen vuoden aikana?
- Ehdottomasti ylioppilaaksi pääseminen sekä uuden opiskelupaikan saaminen. Lisäksi tajusin sen, että jos joku ihminen haluaa pysyä sun elämässä, se löytää tavan pitää suhun yhteyttä, oli tilanne mikä hyvänsä. Ja oon ylpeä siitä, että vihdoin ja viimein tajusin sen.

Sairastitko tai loukkaannuitko?
- Ihan vaan perus flunssaa ja migreeniä. Ei onneksi mitään sen pahempaa.
DSC_0642
Mikä oli paras ostoksesi?
- En muista tämän laitteen oikeaa nimeä, mutta siis se mikä laitetaan autossa tupakansytyttimeen ja sitten kännykkä yhdistetään siihen ja pystyy kuuntelemaan radiosta musiikkia. Onko se joku FM-lähetin tai vastaava? :-D Jokatapauksessa automatkoilla on ihanaa kuunnella juuri sitä musiikkia, mitä haluaa!

Kenen käytös pöyristytti sinua eniten?
- Ei nyt tuu kyllä mitään tällaista tapausta mieleen.

Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?
- No läheisten ja ystävien tietysti!  

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
- Meikkeihin ja ruokaan, hahah :-D Varmaan aikalailla tuossa järjestyksessäkin!

Mitä toivoisit tehneesi enemmän?
- Olisin halunnut päästä matkustelemaan enemmän täällä Suomen sisällä. Kävinhän mä toki kaksi kertaa Helsingissä + Lappeenrannassa ja Vääksyssäkin tuli kesällä käytyä, mutta olisin halunnut pitkästä aikaa päästä käymään esimerkiksi Turussa tai Tampereella.

Mitä toivoisit tehneesi vähemmän?
- Täytyy kyllä myöntää, että viime vuoden puolella tuli tehtyä aika paljon heräteostoksia. Niitä olisikin voinut vähentää aikalailla.

Miten vietit joulua?
- Aika perinteisissä tunnelmissa mentiin. Aatto oltiin ihan perheen kesken, katsottiin jouluisia ohjelmia televisiosta, käytiin joulusaunassa, syötiin jouluruokaa, käytiin viemässä kynttilöitä haudalle sekä jaettiin ja avattiin lahjat. Joulu- ja Tapaninpäivänä meillä olikin sitten sukulaisia käymässä.

Entä juhannusta?
- Juhannuksena alkuillasta Karo tuli meille ja me lähdettiin sitten pienelle juhannusajelulle. En edes muista missä kaikkialla me käytiin sinä iltana/yönä, mutta kotona taisin olla joskus kolmen neljän aikaan aamuyöllä.
DSC_0639
Mikä oli paras lukemasi kirja?
- Apua, tää on niin vaikea kysymys tällaiselle ihmiselle, joka lukee tosi paljon kirjoja :-D Sanotaanko vaikka näin, että parhaiten mieleen jäi viime vuoden aikana luetuista kirjoista Oonko ihan normaali? -trilogian kaksi ensimmäistä osaa sekä nyt joulukuussa luettu En ikinä luovuta.

Mikä oli vuoden paras elokuva?
- Kauhuleffat ei oo yleensä oikein mun juttu, joten sen takia onkin yllättävää, että vastaan tähän IT. Myös Tuntematon sotilas oli tosi hyvä ja mieleenpainuva.

...entä musiikillinen löytö?
- Aleksanteri Hakaniemi sekä ihan vuoden lopussa ihastuin Vestaan! Ensi kesänä näänkin sitten Vestan Provinssissa.

Mistä ihan todella, todella innostuit?
- Innostuin ihan uudestaan bloggaamisesta pienen tauon jälkeen! Oli hyvä ratkaisu poistaa kokonaan edellinen blogi, jonka sisältö ei tuntunut enää millään tavalla omalta, pitää pieni tuumaustauko (joka sitten kyllä kesti vuoden :-D) ja sitten aloittaa kokonaan uusi blogi. Tosiaan tuon edellisen blogin poistin vasta joskus viime tammikuussa, vaikka en sinne ollutkaan kirjoitellut todella pitkään aikaan.

Mitä teit syntymäpäivänäsi ja paljonko täytit?
- Voi tämä syntymäpäivä onkin jäänyt mun muistiin todella elävästi. Olin päivällä ihan normaalisti koulussa ja koulupäivän päätteeksi lähdin kiireellä ajamaan Kaustiselta kohti Seinäjokea katsomaan isoäitiä sairaalaan, joka oli silloin tosi huonossa kunnossa. Illalla ajelinkin sitten takaisin Kaustiselle. Täytin tosiaan 19.

Kuinka määrittelisit tyylisi kuluneen vuoden aikana?
- Tosi rento :-D Vaikka mä blogeja paljon luenkin, niin en oikeastaan ole tämän hetken muodista oikeastaan yhtään kartalla. Ostan vaatekaappiini sellaisia vaatteita, joissa tunnen oloni kotoisaksi ja jotka näyttävät kivalta päällä.

Mikä piti sinut järjissäsi?
- Ystävät ja musiikin kuunteleminen. Ystävien seura piristää aina ja jokaiseen tunnetilaan löytyy aina sopivaa musiikkia. Myös kirjoittaminenkin on auttanut vaikeina hetkinä.

Mikä oli lempparitelkkariohjelmasi?
- Siis mä katon niin vähän nykyään tv:tä, että mun on pakko valita tähän joku Netflix sarja :-D Viime vuonna aloitin ensimmäistä kertaa ikinä katsomaan Netflixistä Modernia perhettä ja se oli kyllä hauskin sarja Frendien lisäksi mitä oon ikinä katsonut.

Kuten kuvista näkyy, kerrankin voi sanoa että täälläkin on vihdoin ja viimein oikein kunnolla lunta!  Vaikka lumesta tykkäänkin, niin mun mielestä tää on kuitenkin se maksimi määrä ja enempää ei tarvitsisi tulla :-D Ootko sä vastannut näihin kysymyksiin omassa blogissasi? Entä onko siellä miten paljon lunta? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Ihana postaus♥ Modernin perheen haluaisin nähä joskus, kun oon kuullu siitä niin paljon hyvää :) Täällä on tosi paljon lunta, saisi jopa vähän lähteäkin pois mun mielestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini ♥ Se on kyllä tosi hyvä sarja, kannattaa ehdottomasti tutustua siihen jossakin vaiheessa! Täällä meillä on ihan sopivasti lunta, mutta en kyllä haluais että enää yhtään sataa lisää. Ens viikoks on kuitenkin pariks päiväks luvattu lumisadetta, voivoi.. :D

      Poista
  2. Oij, olipa kiva postaus. Täytyy itsekin toteuttaa samanlainen! ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein kiva postaus ja tyyli jakaa vuoden 2017 jutut, erilainen vuosikatsaus kuin yleensä:D Musta oli mielenkiintoista lukea, en esim tiennyt että oot lopettanut bloggaamisen vuodeksi ja lopetit edellisen ja teit uuden:D Olisi hauska ollut nähdä sun vanhakin blogisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Hahah joo, alotin ensimmäisen blogin joskus 13-vuotiaana ja oon kyllä onnellinen, että poistin sen viime vuonna, koska siellä oli niin paljon kaikkia nolojakin postauksia, joita en ees itse enää kehdannut lukea :D Toisaalta nyt jälkeenpäin oon miettinyt että olisinko sittenkin halunnut säilyttää sen edes itselläni :D

      Poista
  4. Kiva postaus!
    Tähän en oo vielä blogeissa törmännytkään. :D

    VastaaPoista
  5. Oli kiva palata vielä sun viime vuoteen näide kysymysten avulla! :) Sulla oli kyllä hieno vuosi kun valmistuit ylioppilaaksi ja pääsit vielä opiskelemankin. Mä en kauheesti enää katso kauhuelokuvia, mutta tuo It- elokuva kiinnostais kyllä muakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit! :) Sitä tajuaa vasta jälkeenpäin kuinka onnekkassa tilanteessa oonkaan, kum sain suoritettua lukion kunnialla loppuun ja sitten vielä pääsin opiskelemaan sille alalle, mille halusinkin :D Ei sitä jotenkin viime vuonna osannut ajatella. Oon aina inhonnut/pelännyt kauhuleffoja, joten oon vieläkin vähän yllättynyt, että tykkäsin tuosta IT:stä niin paljon :D Se oli kyllä tosi hyvä!

      Poista
  6. Oi mitä kuvia, toi lumi!<3 Toivottavasti Suomessa on lunta vielä ensi viikollakin niin pääsen mäkin nauttimaan siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä satanut nyt viime aikoina tosi paljon lunta, ainakin täällä päin :D Oon ihan varma, että tätä lunta riittää kyllä vielä, kun palaat takas tänne :D

      Poista