sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Viime aikojen ostoksia

Edellistä ostosten esittely postauksesta onkin kerennyt jo mennä tovi. Viime keskiviikkona oltiin äitin ja Siljan kanssa alennusmyynneissä Seinäjoella ja sieltä lähtikin muutama kiva juttu mukaan. Ne ei tosin sattuneet olemaan alennuksessa, yllätys :-D Vaikka ostoksia ei siis olekaan paljon, oli ne sen verran kivoja, että halusin tulla erikseen esittelemään ne teille!
DSC_0613

DSC_0614
Työharjottelun jälkeen mun farkut oli ihan rikki polvista, joten mun oli pakko ostaa uudet farkut ja niitä sitten tarttuikin mukaan oikein kaksin kappalein. Ensimmäiset on ihan samanlaiset, jotka mulla meni päiväkodissa ollessa rikki ja toiset on sitten vähän tummemmat väriltään. Nämä molemmat ostin siis Cubuksesta ja yksien farkkujen hinta oli 24,95€.
01
En saanut tuosta jakusta oikein kunnollista kuvaa, joten tässä näette sen mun päällä. Mä harvemmin ostan minkäänlaisia jakkuja, mutta tämä tuntui päällä tosi kivalta ja sopi hyvin yhteen noiden farkkujen kanssa, jotka ostin. Tämä siis tarttui mukaan H&M:stä ja hintaa taisi olla 19,95€.
DSC_0615
Mulla on jo pitkään ollut tarve tällaisilla kuulokkeille, koska mun vanhat tällaiset toimi vähän vaihtelevasti ja aika usein niistä kuului myös rätinää, joka oli tosi inhottavaa. Rakastan näitä uusia kuulokkeita, koska äänentoisto on niin paljon parempi verrattuna mun edellisiin. Nämä lähti mukaan Halpa-Hallista ja hintaa näillä taisi olla 14,95€.
DSC_0616
Tämän kirjan ostin kyllä jo joulukuun alussa, mutta otin tämän silti tähän postaukseen mukaan :-D Ihan ensimmäisen kerran törmäsin tähän kirjaan jossakin blogissa ja tää herätti heti mun mielenkiinnon. Hintaakaan tällä ei loppujenlopuksi ollut niin paljoa (19,95€), joten tää tarttui mun mukaan Suomalaisesta kirjakaupasta.

"16-vuotias Starr on köyhän slummin kasvatti, joka käy koulua paremmalla puolella kaupunkia. Ristiriita kahden maailman välillä kärjistyy, kun poliisi yhtenä iltana ampuu Starrin lapsuudenystävän. Starr on paikalla ja tietää, ettei ampumiseen ollut mitään syytä. Hänen todistuksensa voi kuitenkin tuhota koko musta yhteisön. Ja myös maksaa hänen henkensä."
DSC_0617
Selasin yhtenä päivänä Suomalaisen kirjakaupan nettikauppaa ja siellä mun silmiin osui tämä. Ajattelin nimen ja kannen perusteella tämän olevan joku lasten kirja, joten en sen erikoisemmin kiinnittänyt tähän huomiota. Keskiviikkona törmäsin tähän kuitenkin kaupassa, luin takakannen ja kiinnostuin heti. Tälläkin kirjalla oli hintaa 19,95€.

"Emilialla on salaisuus, jonka hän kertoo vain pehmoleluilleen. Hän myy aikaansa miehille - tuntemattomille aikuisille miehille, jotka ihailevat hänen kuviaan netissä. Rahanteko tuntuu ällistyttävän helpolta. Emilian silmin raikkaan analyysin kohteeksi joutuvat niin oma perhe kuin kaveritkin, koko nykyhetki, jossa aikuist koettavat olla nuoria ja nuoret aikuisia. Pikkuhiljaa Emilia sukeltaa yhä syvemmälle peliin, jossa kuvittelee olevansa vallankäyttäjä, kunnes on kadota itseltään."

Mitä te olette ostaneet viimeksi? Tämä onkin tämän vuoden viimeinen postaus. Tuntuu ihan uskomattomalta sanoa noin. Tuun varmaan jossain vaiheessa tekemään jonkinnäköisen vuosikooste postauksen tänne, en tosin tiedä vielä missä muodossa. Nyt mä toivotan kuitenkin kaikille aivan mahtavaa uutta vuotta ja olkaa varovaisia, jos ootte juhlimassa jossain!

18 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Mä en muista mitä oon viimeks ostanut, mutta toivon mukaan pääsen taas pian Jyväskylään shoppailemaan, josta uskon tulevan postausta blogiini! 😊 niin ja hyvää uutta vuotta sulle! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, innolla oottelen myös sun ostospostausta, koska niitä on aina niin kiva päästä lukemaan muiden blogeista! Kiitos! :) ♥

      Poista
  2. Toi jakku on kyllä niin kiva ja sopii sulle! Toi vika kirjakin vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja onhan toi kansi omalla tavallaan söpö! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sini! :) ♥ Hahah tuo on kyllä totta, vaikka tuo kirja kertookin aika vakavasta aiheesta :D

      Poista
  3. Oi että, todella kivoja ostoksia! :) Hyvää uutta vuotta sinullekin <3

    VastaaPoista
  4. Ajattelin itsekin tehdä ostosten esittely postauksen nyt tammikuussa. Mun mielestä on kiva katsoa, mitä muut ostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään katsoa tosi paljon mitä muut on ostaneet :) Ostospostaukset onkin ehdottomasti mun suosikki postauksia!

      Poista
  5. Nuo Cubuksen farkut ovat kyllä kivoja, mullakin on niitä kolmet :) Nuo molemmat kirjat vaikuttivat myös todella mielenkiintoisilta, tuon pehmolelutyön haluan kyllä lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin Cubuksen farkkuihin vasta syyslomalla kun ostin ensimmäiset sieltä ja totesin niiden olevan kyllä hyviä :) Mä maltan tuskin odottaa, että pääsen lukemaan tuota Pehmolelutyttöä!

      Poista
  6. Ihania ostoksia <3 Itelläkin olis ostoslistalla farkut, noi sun ostamat näyttää kyllä niin kivoilta että taidan itsekin käydä katsomassa olisko Cubuksella vielä farkkuja omassa koossa :) Toi jakkukin näyttää tosi kivalle, sopii hyvin sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan yllätyin siitä, kuinka kivoja noi Cubuksen farkut oli :D Nyt omistankin niitä tällä hetkellä kolme kappaletta! Kiitos paljon ♥

      Poista
  7. Kivat ostokset! :) Voin vaan kuvitella paljonko farkkuja hajoaa päiväkodissa nimenomaan polvista haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, päiväkodissa niitä kyllä kuluu, kun joutuu olemaan suurimman osan ajasta polvillaan :D

      Poista
  8. Kivoja ostoksia! :D
    Ja toi jakku sopii sulle kyllä tosi hyvin. :)

    VastaaPoista