torstai 30. marraskuuta 2017

Nyxin joulukalenteri

Taisinkin vihjailla joskus viime viikolla, että teen tarkempaa postausta mun Cocopandan tilauksesta ja tässäpä se nyt olisi! Tilaukseen lähti siis Black Fridayn (tai oikeastaan Black Weekin, koska tarjouksia oli pitkin viikkoa) kunniaksi Nyxin joulukalenteri. Mulla oli viime vuonna Essencen joulukalenteri ja ensin mietin, että olisin tänäkin vuonna tilannut tuon Essencen kalenterin. En kuitenkaan malttanut olla katsomatta luukkujen sisältöä etukäteen Youtubesta ja niiden katsomisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että haluan jonkun toisen kalenterin, koska kalenteri sisälsi pitkälti samoja tuotteita kuin viime vuonna.
Untitled
Pitkän harkinnan jälkeen päätin tosiaan hankkia tämän Nyxin joulukalenterin, joka sisältää 24 erilaista huulituotetta! Syy siihen, miksi päädyin juuri tähän oli se, että rakastan huulipunia tosi paljon ja en lähde juuri mihinkään ilman huulipunaa. Oon myös todennut, että Nyxin huulituotteet ovat tosi hyvälaatuisia, ja etenkin rakastan Soft Matte Lip Creameja!  Tämän kalenterin alkuperäinen hinta taisi olla 65€, mutta itse maksoin tästä 45€ Black Fridayn ansiosta.
Untitled
Jokaisen luukun kohdalla on huulten kuva, ja mä luulisin että ne kuvastavat luukusta löytyvän huulituotteen sävyä. En kuitenkaan ole varma, koska oon malttanut mieleni ja oon jättänyt kaikki tätä kalenteria koskevat videot Youtubesta katsomatta. Huomasin myös, että kalenterin takana esitellään kaikki huulituotteet ja sävyt, mutta oon pitänyt kalenterin visusti oikein päin koko ajan, etten vain vahingossakaan pääsisi näkemään huulituotteiden sävyjä etukäteen. 
Untitled
Mietin jo etukäteen, että esittelisin kaikki kalenterista tulleet tuotteet täällä blogissa, mutta jakaisin esittelyt neljään eri postaukseen. Miltäs kuulostaisi? Olen niin innoissani koko kalenterista ja odottanut koko viikon joulukuun ensimmäistä, joka vihdoin ja viimein koittaa huomenna!

Tulin päiväkodilta kotiin pari tuntia sitten ja heti kotiintullessa, mulle iski ihan jäätävä pääkipu. Mullahan on migreeni, joten mä toivon että tämä kipu ei enää tästä tule pahemmaksi tai etten joudu oksentamaan. Taidankin seuraavaksi mennä makaamaan sängylle kylmä rätti otsan päällä. Onko täällä muita, jotka kärsivät migreenistä? Entä onko teillä joku kosmetiikka-/meikkikalenteri täksi vuodeksi ja jos on niin millainen?

14 kommenttia:

  1. Mulla ei ole mitään kalenteria, mutta odotan innolla sun postauksia tästä kalenterista. Kuulostaa nimittäin mielenkiintoselta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi ensimmäistä luukkua on kyllä ollut jo iloisia yllätyksiä ja oon molempiin yllätyksiin ollut tosi tyytyväinen :) Innolla jo itekin oottelen, että pääsen kirjottelemaan tarkempaa postausta näistä tuotteista :D

      Poista
  2. Oon niin kade tosta kalenterista ;_; Huulituotekalenteri ois kyllä niin kiva, joten nauti tosta kalenterista nyt! Mua kiinnostas postaus siitä, mitä tuolta paljastuukaan. Voisit myös samalla tehdä tuotteista ''miniarviota''! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä todellakin nautin tästä kalenterista! :) ♥ Ensimmäinen esittely/arvostelu postaus kuuden ekan luukun tuotteesta ilmestyy varmaan parin viikon kuluessa, riippuen siitä miten mun aika riittää :D

      Poista
  3. Meinasin kanssa ostaa tän kalenterin mutta päädyinkin ostaan vaan huulipunia paketillisen! Mut toi on tosi ihana 😍🙏🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, sehän ajaa melkein saman asian, etenkin kun sun tilaamassa paketissa oli noita huulipunia niin monta :D Tää kalenteri on kyllä täyttä rakkautta ♥

      Poista
  4. Oi, vaikuttaapa kivalta kalenterilta <3 Itekin tykkäisin jostakin kosmetiikkakalenterista ja katoinkin itse asiassa Lumenen kalenteria, mutta ne on niin hirmu kalliita että päädyin ihan tavalliseen parin euron suklaakalenteriin :D Mutta oot kyllä löytänyt hyvällä hintaa ton kalenterin! Ehdottomasti kiinnostaa postaukset jossa esittelet ton kalenterin tuotteita. Tsemppiä migreenin kanssa, toivottavasti menee pian ohi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä jo kahen ekankin luukun perusteella tosi ihana kalenteri ♥ Lumenen kalenterista katoinkin Youtubesta unboxing videon ja sekin olisi kyllä ollut tosi ihana :D Se on kyllä totta, että nää kosmetiikkakalenterit on aika kalliita.. Mietinkin jonkin aikaa, että aionko tänä vuonna hankkia mitään kalenteria niiden kalliiden hintojen takia. Migreeni meni onneksi nukkumisella ohi :) Migreeni on kyllä niin kauhea ja tekisin mitä tahansa, että pääsisin siitä eroon.

      Poista
  5. Hihii, en malta odottaa että pääsen avaamaan oman kalenterin! <3
    Migreeni on ihan kamalaa, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkakalenterit on ihan parhaita! ♥ Kiitti tsempeistä, se meni onneksi nukkumisella aika nopeasti ohi, vaikka perjantaina herätessä pää oli vielä vähän oudon tuntuinen.

      Poista
  6. Mä ostin myös kaverin kanssa tuon kalenterin puoliksi :D<3 Ei se ihan joulukalenteri meiningillä taida mennä, mutta saa ainakin ihania uusia huulipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, toihan onkin hyvä idea, jos ei halua maksaa ihan niin paljoa kosmetiikkakalenterista :) Hahah, no onneks tosiaan saatte uusia huulipunia! :D

      Poista
  7. Ooh tää näyttää yhtä hyvältä kuin viime vuotinenkin Nyxin kalenteri!<3 Mä ainakin haluan nähdä mitä noista luukuista paljastuu ja mun mielestä toi neljään jakaminen on hyvä idea niin saa sitten tarkemmat swatchit ja esittelyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi ihana kalenteri ♥ Ajattelin ensin esitellä noiden luukkujen sisällöt vain kahdessa postauksessa, mutta tulinkin sitten toisiin ajatuksiin :D Ehkä se on vähän selkeämpikin noin neljään eri postaukseen jaettuna.

      Poista