maanantai 23. lokakuuta 2017

My life lately

En oo taas kunnollista kuulumispostausta kirjoitellut aikoihin, joten nyt olisi varmana sellaisen aika. Päivitän nykyään snäppiin aika harvoin mitään, mutta oon siirtynyt instagram storyyn. Toteutankin siis tämän kuulumispostauksen siten, että lisään tähän postaukseen kuvat, jotka oon lisännyt nyt tässä lokakuun aikana sekä snäpin mystoryyn että instagram storyyn, jotta pääsette vähän kärryille mun kuulumisista. Vaikkaa sitä snäppiä en enää niin hirveästi käytäkään, niin mut voi lisätä siellä nimimerkillä @sofiaa_ida ja instassa puolestaan oon nimimerkillä @sofia_ida_anneli :)
Collage 01
Oli kyllä oikeasti niin jännittävää mennä silloin melkein kuukausi sitten ensimmäistä päivää työharjoitteluun päiväkodille. Ei siellä kuitenkaan mitään jännitettävää ollut ja nyt tähän päivään mennessä oon ns. "kotiutunut" sinne todella hyvin. Vielä puolitoista kuukautta jäljellä harjoittelua. // Löysin Tokmannilta tarjouksessa kaikki nuo Bring it on elokuvat vain kympillä ja kysyinkin snäpissä, että onko nuo elokuvat hyviä, kun itse en ollut niitä nähnyt. Ostin kun halvalla sai ja kyllähän noi ihan kattomisen arvosia on ollut. // Pari viikkoa sitten olin Kaustisella pari yötä kymppisynttäreiden takia ja mihinkäs muualle me tiistai-iltana eksyttiinkään kuin Kokkolaan meidän luokkalaisten kanssa..
Collage 02
En ollut yli kuukauteen käynyt Subissa, joten oli ihanaa päästä syömään sinne pitkästä aikaa :-D // Oon monta kertaa meinannut ostaa tämän Antti Tuiskun Petokesä -kirjan, mutta koska se on ollut niin kallis niin en ole viitsinyt. Nyt vihdoin ja viimein bongasin sen meidän kirjastosta ja lainasin. Suosittelen ehdottomasti lukemaan, oli tosi hyvä. // En vaan ikinä tuu pettymään näihin Nyxin mattahuulipuniin. Tuntuu niin miellyttäviltä huulilla ja nuo todellakin pysyy huulilla. Nämä kaksi ostin viime tiistaina Seinäjoelta.
Collage 03
Viime viikolla sairaana ollessa pidin pienen Harry Potter maratonin taas. Katsoin kolme ensimmäistä ja loput jätin ensi viikonlopulle. // Jostain syystä perjantaina halusin myös pelata pitkästä aikaa muistipeliä. Jonkin aikaa jouduin suostuttelemaan Siljaa ennenkuin se vihdoin ja viimein suostu! Arvatkaapas muuten kumpi voitti? ;-) // Oltiin lauantaina uudestaan Seinäjoella ja käytiin Pancho villassa syömässä. Jos ette oo muuten kertaakaan käyneet syömässä tuolla, niin voin suositella lämpimästi. Käytiin tuolla ensimmäisen kerran viime keväänä ja siitä lähtien se on ollut meidän vakioruokapaikka.
Collage 04
Löysin H&M:stä tollasen ihanan Snoopy paidan ja tottakai mun oli pakko ostaa se  Oon aina tykännyt Snoopysta :-D // Lauantaina illalla lähdettiin Teresan ja Elinan kanssa syysloman lopun kunniaksi keilaamaan ja niinhän siinä kävi, että mä hävisin.. taas :-D Ei se kyllä haitannut, koska tärkeintä on pitää hauskaa! // Eilen tuskailin vielä kahdeltakin yöllä kun en saanut unta. Voi miksi se unirytmi pitää aina sekoittaa lomilla?

Normaalistihan oon tehnyt joka sunnuntai koostepostauksen mun viikosta, mutta nyt ajattelin jättää ne kokonaan pois ja alkaa tekemään kerran kuussa koosteen kaikista insta storyyn ja/tai mystoryyn lisätyistä kuvista.


Millaiselta tällainen juttu kuulostaisi? Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

  1. Oi tuo Pancho Villan ruoka näyttää hyvältä! Tuo uudistus ois hyvä juttu, sullekki rennompi tehdä kun ei joka viikko tarvis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi hyvää! Mietinkin, että olisi paljon helpompaa liittää kaikki päivitetyt kuvat samaan aikaan yhteen postaukseen, ettei tarvisi tehdä montaa postausta :D

      Poista
  2. Harry Potter maratonit on ihan parhaita! Ja munkin mielestä kuulostaa hyvältä tuo kerran kuukaudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin on! :) Jatkossa alan siis todennäköisesti tehdä kerran kuussa näitä koostepostauksia :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia! :) Mä tykkään myös Pancho Villan hamppareista :D Nyxiltä tykkään enemmän Lingerie Liquid huulipunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Panchon hampurilaiset on kyllä mun lemppareita tällä hetkellä. Mä en oikein osaa sanoa kummista tykkään enemmän, koska molemmat huulituotteet on kyllä mun mieleen. Noita Soft matte lip creameja omistan kyllä tällä hetkellä neljä ja noita Lingerie liquid huulipunia mulla on vain yksi :D

      Poista
  4. Noi NYXin soft matte lip creamit on kyl parhaita ikinä *_* <3

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus :) Toi kerran kuussa kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Oi että nyt munkin tekisi mieli katsoa Potterit, vielä kun ollaan menossa sinne Warner Brosin studiolle parin viikon päästä :D Kuukausittainen kooste on musta ehkä jopa parempi idea kuin tämä viikoittainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, tonne Warnerin studioille olis kyllä ihan mahdottoman siistiä päästä käymään! ♥ Innolla oottelen jo sun postausta sieltä ;) Kiitos mielipiteestä Elli! Aattelin todellakin alkaa tekemään näitä postauksia vain kerran kuukaudessa, koska se on mullekin vähän helpompaa :D

      Poista
  7. Voi ei, toi snoopy paita on ihana! ❤️

    VastaaPoista
  8. Tuo snoopy paita on niin ihana <3

    VastaaPoista
  9. Mä mietinkin minne oot kadonnut snäpistä! :D Kuukauden välein tällainen katsaus kuulostaa kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tosiaan tullut aktiivisemmaksi tuolla instastoryn puolella :D Kyllä mä kuitenkin varmaan ihan snäpin mystoryakin tuun päivittelemään vielä, en tosin niin aktiivisesti kuin tähän asti. Kiitti mielipiteestä! :)

      Poista
  10. Nää postaukset on aina niin kivoja! :)

    VastaaPoista