lauantai 19. elokuuta 2017

Tämän hetken kuunnelluimmat

Oon nähnyt aiemmin tosi monissa blogeissa näitä postauksia, jossa bloggaajat listaavat tämän hetken kuunnelluimmat biisinsä. Mä en ole kuitenkaan aiemmin innostunut tekemään omaa versiotani tästä, ennen kuin nyt. Oon koonnut tähän postaukseen sellaisia biisejä, joita oon kuunnellut super paljon pitkin kesää. Joukossa saattaa toki olla pari sellaista biisiä, jotka on vähän vanhempia, mutta pääasiallisesti nää kaikki on suht uusia. Kertokaa toki jos teidän soittolistoiltanne löytyy samoja artisteja/bändejä tai biisejä.
Aamukuuteen - Antti Tuisku feat. Erin : Tämähän julkaistiin vasta eilen, mutta oon kyllä kerennyt luukuttamaan tätä jo sen verran, että tää biisi ansaitsee paikkansa tässä postauksessa. Antti Tuisku on kyllä ehdottomasti yks mun lemppari kotimaisista artisteista.
Kaikki on hetken tässä - Ultra Bra : Eihän tätä postausta voi jättää ilman Ultra Brata. Oon kuunnellut pitkin kuukautta paljon heidän musiikkia, mutta tässä yksi lemppareista. Ensi lauantaina tv:stä tulee Ultra Bran Ruisrockin keikka tältä kesältä ja maltan tuskin odottaa, että pääsen katsomaan sitä!
Mä en haluu tietää - Gabriel Lion : Olin toki aiemminkin kuullut Gabriel Lionista, mutta rakkaus tähän biisiin ja ylipäänsä tähän artistiin syttyi Solar soundeilla. Gabriel Lion on todella ihana persoona ja huomioi hyvin yleisönsä.
Ei nyt - Pete Parkkonen : Onko se nyt suuri ihme, että Pete Parkkonen iski muhun ja lujaa Kohta sataa -biisin jälkeen viime talvena. Sen jälkeen olen kuunnellut enemmän Peten musiikkia ja tässä yksi Peten hyvistä biiseistä.
Crying in the Club - Camila Cabello : Ette varmana ole välttyneet tältä biisiltä missään, koska musta tuntuu että tämä soi kaikkialla. Tää on juuri sellaista musiikkia, josta tykkään kaikista eniten!
Hard Times - Paramore : Tämä on ehkä vähän yllättäväkin lisäys listalle. En kuuntele Paramorea yhtään, mutta kun kesän aikana kuulin tämän radiosta, tykästyin tähän ja suuresti. Pitäisi varmaan tutustua paremmin Paramoren tuotantoon.
Ciao Adios - Anne-Marie : Tämä pääsi listalle Siljan ansiosta, joka on luukuttanut tätä pitkin kesää. Tykkään itsekin tästä biisistä erittäin paljon ja mulle tulee tästä niin kesä vibat mieleen.
On My Way - Tiësto, Bright Sparks : Kuulin tämän muistaakseni joskus keväällä ensimmäisen kerran, mutta tähän en hirveästi tykästynyt. Nyt kesällä kuuntelin tätä uudestaan, eikä tää sittenkään kuulostanut niin pahalta kuin muistin.
Mama - Jonas Blue, William Singe : Jonas Blue ei petä koskaan. Olen tähän mennessä tykännyt kaikista heidän biiseistään, joita soitetaan radiossa.
Summer Air - ItaloBrothers : Tämä on soinut autossa aina kun oon kesä iltaisin ajellut kotiin jostain. Tämä tuo todellakin ihania muistoja tästä kesästä mieleen
Oh no let's go - Haloo Helsinki! : Rakastan, rakastan, rakastan Haloo Helsinkiä!  Kaikki biisit niin tarttuvia ja hoilaan aina jokaisen biisin mukana. Olisi niin mahtavaa nähdä Haloo Helsinki joskus livenä!
Rakasta mut palasiks - Bang For The Buck feat. Reino Nordin : Näin Reino Nordinin Solareilla ja niiden jälkeen tutustuin vähän paremmin hänen biiseihinsä. Kaikkia on tullut kuunneltua paljon, mutta erityisesti tätä, koska tää on niin tarttuva ja tän sanat oppii nopeasti ulkoa.

Tää postaus oli niin hauska tehdä, että voisin aina silloin tällöin tehdä näitä. Mitä te tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Olisiko kiinnostusta lukea näitä myös vähän useammin?

-Sofia

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ainakin mulla on mielenkiintoa lukea näitä lisää. Löyty pari biisiä munki soittolistlta, kuten tuo Gabriel Lionin biisi ja Crying in the club. Ton Antti Tuiskun biisin voisin käydä tänään kuuntelemassa, en tiennytkää, että häneltä on tullut uusi biisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulevaisuudessa siis tulossa lisää näitäkin postauksia :) Joo, Antti Tuiskulta ilmestyi toissa yönä tuo biisi, jonka ilmestymistä odotin kuin kuuta nousevaa :D En kyllä tälläkään kerralla joutunut onneksi pettymään!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus Sofia! Munki mielestä näitä postauksia on ihan älyttömän kiva lukea. Summer air ja Crying in the club on mullakin parilla soittolistalla :) Tota Antti Tuiskun uutta biisiä en oo vielä kuunnellutkaan kun mulla on jotenkin ennakkoluuloja sitä kohtaan haha en osaa selittää :DD Pitääpä tänään kuunnella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella! ♥ Summer air ja Crying in the club on ihan mahtavia biisejä molemmat ♥ Kannattaa kuunnella, koska ite tykkään ainakin ihan superpaljon :D

      Poista
  3. Hei ihanasti toteutettu, noi pienet selitykset toi tähän kivan erilaisen lisän! :) Lisää tällaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli! ♥ Ajattelin muokata tätä vähän enemmän omannäköiseksi, joten päädyin sitten tähän ratkaisuun :)

      Poista
  4. Mulla on tällanen kans tekeillä luonnoksissa! :) Meni vähän aikaa selvittää miten noi biisit saa tuolleen linkattua mut onneks google on kaveri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, innolla oottelen sun postausta! :) Hahah, mäkin otin googlen kaveriksi kun ensimmäistä kertaa lisäsin Spotifyn kautta jotain tänne blogiin :D

      Poista
  5. Kiva postaus! Mukava nähdä minkälaista musiikkia eri ihmiset kuuntelee ja miten makuja on laidasta laitaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Munkin mielestä just toi on parasta näissä postauksissa :D

      Poista