tiistai 29. elokuuta 2017

Elokuun suosikit

Voitteko kertoa mulle, että mihin ihmeeseen tää elokuu katosi? Okei, kaksi ensimmäistä elokuun viikkoa meni vain jännittäessä tulevaa uutta koulua ja kaksi jälkimmäistä on sitten mennyt itse täällä koulussa ollessa. Mutta silti. Tää kuukausi vaan katosi jonnekin. Tän postauksen aiheena ei kuitenkaan ole se, että ihmetellään ajan kulumista vaan tämän kuun suosikit! Tää muodostu siinä mielessä vähän haasteelliseksi kuukaudeksi, että tän kuun suosikkeja oli tosi vaikea valita. Pienen mietinnän jälkeen onnistuin kuitenkin keksimään jokaiseen kohtaan jotain, joten tässäpä olisi mun elokuun suosikit!
Kuukauden suosikkibiisi on Mileyn uusin biisi Younger now. Tämä ilmestyi mun syntymäpäivänä ja tykkäsin tästä kyllä tosi paljon heti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Hassua, että tämän ilmestymisestä on vasta muutama päivä ja silti laitoin tämän kuukauden suosikkibiisiksi.
Friends
Kuukauden sarjasuosikin paikan sai tällä kertaa Frendit. Oon joskus vuonna keppi ja kivi katsonut tätä ja heinäkuun alussa aloitin tämän Netflixistä. Olihan tää nyt ihan yhtä hyvä kuin mitä muistinkin. Tää sarja kuuluu kyllä klassikoihin!
Untitled
Kuukauden kirjasuosikki: Tämän kuun kirjasuosikiksi valikoitui tämä Valinta, jonka on kirjoittanut Kiera Cass. En ala sen erikoisemmin tämänkään juonesta selittelemään, mutta jos joku teistä on lukenut Tarkoitettu -trilogian, niin ainakin tästä ensimmäisestä osasta tuli se mieleen. Tästä sarjasta on myös enemmän osia, mutta mä oon tähän mennessä kerinnyt lukemaan ainoastaan tämän ensimmäisen ja tykkäsin tästä kovastikin.
Untitled
Kuukauden ostossuosikki: Ensinnäkin sori vähän huonosta kuvasta! Otin tämän vain nopeasti kun olin sovituskopissa ja nyt tällä hetkellä toi paita on mulla kotona eikä täällä Kaustisella, joten en pystynyt ottamaan siitä parempaa kuvaa. En ostanut paljoa uusia juttuja nyt elokuun aikana, joten sen takia tätä ostossuosikkia jouduin miettimään jonkin aikaa. Tykkään tuosta paidan väristä kaikkein eniten, koska mulla ei tuon paidan lisäksi ole toista tuon väristä vaatekappaletta.
Untitled
Kuukauden ruokasuosikki: Kokeilin ostaa pari viikkoa sitten yhden tällaisen ihan huvikseni ja yllätyin siitä kuinka hyvän makuista tuo oli "valmis ruuaksi". Suosikiksi maun lisäksi tuo pääsi myös siksi että yksi tuollainen purkillinen on helppo ja nopea valmistaa sekä yhdessä purkissa on todellakin riittävästi ruokaa. En mä silti näitä nyt ihan joka päivä söisi.
Untitled
Kuukauden sovellussuosikki on Retina Wallpapers. Pyydän muuten anteeksi tätä hieman huonoa kuvaa. Tuolta siis kuitenkin löytyy vaikka kuinka paljon kaikkia ihania ja kauniita kuvia taustakuvaksi  Yleensä olen ottanut kaikki taustakuvat Weit:sta kännykkääni, mutta tämä voittaa Weit:n 100-0 ehdottomasti. Retina Wallpapers löytyy siis AppStoresta ja ihan ilmaiseksi!
Untitled
Kuukauden suosikkikuvaksi valikoitui tämä elokuun alussa otettu kuva mun yölliseltä kävelyreissulta. Tämä kuva on otettu ihan vain kännykällä, joten laatu ei välttämättä ole paras mahdollinen, mutta valitsin tämän siksi että tuo hetki oli aivan ihana ja se tuo hyviä muistoja mieleen  

Kuten ehkä jotkut saattoivatkin huomata, jätin kuukauden elokuvasuosikin kokonaan pois listasta, kuten myös kosmetiikkasuosikit. Elokuvia en ole katsonut koko kuukauden aikana ja uusia kosmetiikkasuosikkejakaan ei ole tullut löydettyä. Mulla oli kyllä viime kuussa aika paljon erilaisia kosmetiikkasuosikkeja, joten ehkä se sitten johtuu siitä. Millaisia suosikkeja teillä on tällä hetkellä?

-Sofia

20 kommenttia:

  1. Vitsit toi viininpunainen paita on ihana ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon täysin rakastunut siihen ♥ Mietin ensin kauan aikaa tuon kauluksen takia, että ostanko mä sitä vai en, mutta onneksi ostin :D

      Poista
  2. No siis Frendithän sais olla kuukauden lempparisarjana joka kuukaus <3

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kivoja suosikkeja kuten aina! :) Tuo paita on kyllä kaunis ja sopii sulle hyvin <3

    VastaaPoista
  4. Kivoja suosikkeja! Laitoin heti tosta soimaan ton Mileyn biisin ja hyvältä kuulostaa. Menee kyllä heti mun spotify listoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva että löysit lisäystä sun Spotify listalle! :) Tykkään kyllä nykyisin paljon Mileyn musiikista :)

      Poista
  5. Ihania suosikkeja 😊 Tuo paita sopii sun tyyliin ☺

    VastaaPoista
  6. Tuo Valinta-sarja on kyllä ihan hirveän hyvä! Sain kaikki kolme kirjaa luettua nyt elokuun aikana ja neljännen kirjan pitäisi ilmestyä nyt syksyllä *.* Aivan ihana kans tuo paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että ne muutkin osat on hyviä! :) Meidän kirjastossa taitaa olla vaan kaks ekaa osaa, mutta pitää varata jostain muusta kirjastosta sitten toi kolmas osa :D Kiitos Sini! ♥

      Poista
  7. Frendit on ihan paras! Oon kattonu kaikki kaudet kolmeen kertaan läpi ja nyt neljäs kerta menossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Siinä kyllä ehdottomasti yksi sarja, johon ei koskaan kyllästy :D

      Poista
  8. Kivoja juttuja, toi Mileyn biisi pitää käydä kuuntelemassa! :) Mun suosikeista tulee syskuun alussa postausta, mutta oon niitä jo listaillut ylös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kuuntelemassa! Kiva päästä lukemaan ja katsomaan myös sun suosikit :)

      Poista
  9. Ihana toi paita!😍 Ja tosi upee toi viimeinen kuva<3

    VastaaPoista