sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Week 21

En oikeen osaa sanoa menikö tää viikko nopeasti vai hitaasti. Perjantaihin asti koko viikko tuntu vaan kiitävän nopeaa vauhtia, mutta tää viikonloppu on menny jotenki super hitaasti, vaikka tekemistä onkin riittänyt ihan väsymiseen asti kaikkien juhlavalmisteluiden takia. Tämäkin päivä on ollut niin kiireinen, että nyt vasta kerkesin istahtamaan koneen ääreen kuuntelemaan musiikkia ja kirjottelemaan tätä uutta postausta.

For me, it's very hard to decide if this week has gone very fast or slowly. Until Friday, it felt like time has gone very fast but this weekend has felt like it never ends. Next weekend we'll have my graduation party at home so we have so much things to do that I'm very tired now. This day has been so busy that only now I have time to sit down, listen to music and start writing this post.
Week 21 (1)
Maanantaina oli aivan ihana sää  Käytiin Siljan kans kaupassa hakemassa jäätelöä ja istuttiin sit meidän rappusilla ja kuunneltiin samalla musiikkia. // Tässäpä kuvaa tiistailta. Aurinkoinen ilma jatku ja mä luin tuota kirjaa, jonka oon ostanu jo monta vuotta sitten. Oon lukenu ton sarjan sillon pari vuotta sitten, mutta ajattelin aloittaa sen nyt alusta. // Torstaina alotettiin sit meidän talon siivousurakka ens lauantaisia ylioppilasjuhlia varten. Koko päivän pesin ikkunoita ja fiilis oli ihana puoli kuuden maissa illalla kun kaikki ikkunat oli vihdoin ja viimein pesty.

It was so warm and sunny weather on Monday  Me and Silja bought ice cream and then we sat on our stairs eating ice cream and listening to music. // This picture was taken on Tuesday. The weather was still very sunny and I started to read that book which I bought few years ago. // On Thursday we began to clean the house for my graduation party. First I cleaned the windows and I was so happy in the evening when all the windows were finally clean.
Week 21 (2)
Oon vihdoin saanu myös Siljan kattomaan Olipa kerran! Ei ollakaan keskiviikon jälkeen oikeestaan muuta sarjaa katottukaan ku Olipa kerran iltasin. Tänään saatiin kakkos kausi katottua ja huomenna sit kolmannen kimppuun. // Täällä Kortesjärvellähän on Suomen jääkärimuseo ja se on remontoitu nyt, joten päätettiin eilen mennä Siljan, meidän tädin ja isoäitin kans kattomaan sen uudet tilat. Oon viimeks 8.-luokan historian tunnilla käyny tuolla, joten oli kivaa ja mielenkiintosta käydä siellä taas pitkästä aikaa! // Museo käynnin jälkeen mentiin hakemaan pizzat meidän uudesta pizzeriasta, joka on ollu täällä nyt suunnilleen viikon. Tuolta saa kyllä tosi hyvää pizzaa, eikä oo hinnallakaan pilattu, koska yhden pizzan hinta on 7€!

Me and Silja started to watch Once upon a time! Since Wednesday we haven't watched anything else. We watched the last episode from the second season today and tomorrow we will start third season. // Me, Silja, our aunt and granny visited yesterday Jääkärimuseo (I don't know what's that in English, sorry :D) and it was so interesting to go there! // After visiting the museum we went to the new pizzeria which started here about a week ago. The pizza tasted so delicious and I can't complain about the prize eather because one pizza costed only 7 euros!
snäppi 07
Enpä olis aamulla herätessäni uskonut ja ikkunasta ulos katsoessani uskonut, että tänään paistaisi myös aurinko. Heti aamulla siis sato ja se tietysti laski mielialaa jonkin verran. Mutta nyt tälläkin hetkellä istun kirjottamassa tätä postausta meidän parvekkeella ja täällä on mukavan lämmin!

When I woke up this morning, the weather was awful: it was raining. But now in the evening, the sun is shining and it's pretty warm again. At the moment I'm sitting on our balcony and writing this post. I can't complain!

Mulla ei oo keskiviikosta näköjään ollenkaan kuvia, mutta keskiviikkona oltiin ajelemassa Teresan ja Elinan kans Härmässä ja Kauhavalla. Pysähdyttiin matkalla syömään pehmikset ja kävästiin me myös pikasesti Subwayssa taas vaihteeks, hahah. Millainen viikko teillä oli? :)

I don't have any pictures from Wednesday when me and my friends, Teresa and Elina, spent time together. We ate ice creams and picked up sandwiches from Subway, again. Subway is the place where we always go, hahah. Did you have a nice week? :)

-Sofia

6 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoisia kesäkuvia täs postauksessa paljon *_* <3

  VastaaPoista
 2. Kiva viikko sulla! Itellä viikko menny kokeisii lukemisen ja siivoomisen parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis todennäköisesti mennyt aika kokeisiin lukemiseen, jos olis vielä koulua jäljellä :D Mullakin kuuluu tähän viikkoon vielä siivoamista, ei tosin enää onneksi sisällä, mutta pihalla pitää tehdä vielä muutamia juttuja lakkiaisia varten :D

   Poista
 3. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee! Sitten on kiva olla pihalla, räspiä kuvia ja miettiä päivän menoja ja suunitella rantapäiviä :)

  https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Kesällä on kyllä niin ihanaa olla pihalla, kun ei tarvii pukea montaa kerrosta vaatetta päälle! :D

   Poista