torstai 11. toukokuuta 2017

Blogiystäväkirja

Muistan, kuinka ala-asteella aina täytettiin toisten ystäväkirjoja ja niiden täyttäminen oli mun mielestä aina yhtä kivaa. Omistin ala-aste aikana useita ystäväkirjoja ja osa niistä taitaa edelleenkin olla tallessa. Pitääpäs tän postauksen kirjottamisen jälkeen yrittää kaivella niitä esiin jostain. Yhdistin tähän postaukseen kaksi erilaista blogiystäväkirjaa, jotka otin Adan sekä Ainon blogeista. Postauksen kuvituksena toimii Lontoossa otetut kuvat vuonna 2013, jolloin mulla ei ollu vielä käytössä järkkäriä, joten kuvien laatu saattaa olla hieman huono.

Nimeni on: Noh, blogin nimestähän se löytyy, mutta siis Sofia on mun etunimi

Jotkut tosin kutsuvat minua: Softi, Soffi ja Sofi on ne yleisimmät lempinimet millä mua kutsutaan. Lisäks mun kummi sanoo mua joskus Ofisaksi, koska sillon pienenä kun multa kysyttiin mikä mun nimi on, nii esittelin itteni aina Ofisaksi, hahah.

Olen syntynyt vuonna: 1998

Lapsuudenkotini langallinen numero: Sori, tätä en voi kertoa, koska tää on edelleen käytössä. Ei tosin meillä vaan isoäitillä.
Lontoo 01
Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Eläinlääkäri! Nykyisin en enää kyllä missään nimessä pysty kuvittelemaan itseäni eläinlääkäriksi, koska en kestä nähdä haavoja, varsinkaan eläimillä.

Mutta isona minusta tulikin: Noh, vielä tässä vaiheessa ei mikään. Pääsen nyt vajaan kuukauden päästä ylioppilaaksi ja syksyllä haluaisin päästä opiskelemaan joko sosionomiksi tai tradenomiksi.

Täydellinen puoliso: On luotettava, ystävällinen ja huomaavainen. Lisäksi hänen pitää olla pidempi kuin minä, mikä ei ole paljoa vaadittu, koska olen ainoastaan 159 cm pitkä :D

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Haluaisin vastata tähän, että jos vuorokaudessa olisi lisää tunteja, käyttäisin sen johonkin järkevään tekemiseen, mutta musta tuntuu että kattoisin vaan vielä enemmän Netflixiä kuin mitä katson nyt. Ja haluaisin lisää tunteja iltaan, koska oon sellanen yökukkuja, joka on aina johonkin kahteen tai kolmeen asti yöllä hereillä, hahah.
Lontoo 03
Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta: Mulla ei oo omia soittolistoja Spotifyssa ollenkaan. Kuuntelen vaan kaikkien muiden käyttäjien tekemiä soittolistoja. Yleensä kuuntelen aika sekalaista musiikkia. Parin viime viikon aikana suurella toistolla on ollu tän vuoden Euroviisu kappaleet.

Noloin tv-ohjelma, josta pidän: Noh, Big Brotheria ei tuu enää, mutta silloin kun se tuli, niin katsoin jokaisen jakson aina ihan innoissani.

Bravuurini keittiössä: Mulla ei taida olla oikeen mitään bravuuria keittiössä, koska oon surkea kokki ja sen myötä myös surkea leipomaan. Mikään ei ikinä onnistu, mitä yritän tehä.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Kuulen jonkun kauniin ja herkän laulun. Julkisesti en itke ikinä, mutta yksin kyllä joskus.
Lontoo 04
Lapsuuden lempilelu: Teletapit oli mun lapsuuden aikaan tosi kova juttu ja olin onnesta soikeana, kun sain joskus 2-vuotiaana Teletapeista sen Pai pehmolelun! Se oli mun suosikkilelu aina johonki 6- tai 7-vuotiaaksi asti ja se oli myös mun unikaverina joka yö.

Lempilelu nykyään: Kyllä se taitaa olla kännykkä tai tietokone nykyään. Haluaisin vähentää kummallakin oloa, muttamutta ei se oikeen taida onnistua.

Salainen paheeni: Vaikka kuinka yritin miettiä, nii mulla ei oikeesti taida olla mitään salaista pahetta :D

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Ei mulla oikeesti oo mitään salaista pahetta

Harrastan nyt: Bloggaamista ja lukemista!
Lontoo 05
SUOSIKKI...

Lomakohde: Tykkään enemmän kaupunki- kuin rantalomista, koska rakastan shoppailua! Joten Lontoo, Pariisi, New York ja kaikki noiden kaltaset kaupungit on kivoja :)

Biisi: Siis kuuntelen niin paljon musiikkia, että en osaa sanoa yhtä ainoaa hyvää biisiä.

Leffa: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat sekä uusi versio Kaunottaresta ja hirviöstä! Kaikki tollaset fantasiaelokuvat on ihan parhaita!

Sarja: Voi ei, miks näin vaikeita kysymyksiä :D Katon niin paljon sarjoja, mutta Valehtelevat viettelijät ja Vampyyripäiväkirjat on ne ehdottomat kestosuosikit!

Asu: Tykkään tosi paljo sellasista rennoista asuista, jotka ei hankaa tai kiristä mistään. Mulla ei oo siis mitään tiettyä suosikkiasua.

Meikkituote: Tähänki kuuluu kaks suosikkia: Smashboxin shapematters paletti (mistä löytyy kaksi eri sävyä kulmille, highlight, contour ja yhdeksän eri väristä luomiväriä) sekä Nyxin Shine killer primer.

Hiustuote: Oon aina tykännyt Four reasonin shampoista ja hoitoaineista

Kaupunki: Vaikka oon käyny Lontoossa vain kerran koko elämäni aikana, niin ehdottomasti se! Voi kunpa pääsisin taas pitkästä aikaa käymään siellä!

Sovellus: Instagram tai Snapchat

Instagrammaajat: Ei oo mitään tiettyä suosikkia, koska en ikinä sen erikoisemmin kiinnitä huomiota kenenkään feediin. Mun omakin feed on tällä hetkellä sellanen sekasorto, mutta eipä se mua hirveästi haittaa, hahah.
Lontoo 06
Mitä vaatekaapistasi löytyy? - Ihan liikaa paitoja, joista suurin osa on mustia, valkoisia tai harmaita. Lisäksi parit farkut ja collegehousut. Mulla on siis tosiaan paljo enemmän paitoja kuin housuja ja silti ostan koko ajan lisää ja lisää paitoja.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? - Ihan liikaa vaatteita, joista jää oikeesti suurin osa käyttämättä :D Ja sit tietysti perus tietokone, laturit, kuulokkeet, pyyhe ja lakanat (siis jos siellä paikassa ei oo niitä jo valmiiks), hammasharja ja -tahna, kamera jnejne

Mitä teet, kun kukaan ei näe? - Kuuntelen kaikkia vanhoja biisejä ja hoilaan niiden mukana. Joskus saatan myös tanssia :DD

Viimeisin sisustusostoksesi? - Mä harvemmin ostan mitään sisustusjuttuja, mutta Hakalaan mun huoneeseen ostin sellasen korutelineen about pari kuukautta sitten.

Ostoslistalla tänä keväänä? - Onlyn farkkuja! Niin kuin aiemmin sanoinkin, mun vaatekaappi on täynnä paitoja. Tarviin siis ehottomasti lisää farkkuja ja just Onlyn farkut on mun lempparifarkkuja, koska niissä se nappi ei paina mahaan. Muissa farkuissa melkeen poikkeuksetta painaa.

Mitä laukustasi löytyy aina? - Lompakko, huulirasva ja avaimet.

Paras tapa tuhlata 50€? - Hahah, saattaa kuulostaa oudolta, mutta ruokaan! Rakastan ruokaa yli kaiken, vaikka sitä ei välttämättä musta huomaakaan, kun oon niin laiha. Shoppailu on kans toinen hyvä tapa tuhlata 50€.

Tää viikko on menny jotenki uskomattoman nopeasti! Maanantaina iltapäivällä sain ala-asteelta puhelun ja multa kysyttiin pääsenkö perjantaina sijaiseksi yheksästä yhteen. Noh, vastasin myöntävästi, joten huomennapa sitten kutsuukin ala-asteella sijaisena olo. Vähä jännittää, mut toisaalta tosi kiva mennä :D Onko teillä mitään suunnitelmia viikonlopulle? :)

-Sofia

4 kommenttia:

  1. Nää on blogiystäväkirjat on aina hauskaa ja kivaa luettavaa :)

    Meille tulee mummi käymään ja vietetään mun ensimmäistä äitienpäivää sunnuntaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä tykkään kyllä kans :)
      Kuulostaa kivalta! Hyvää äitienpäivää jo näin etukäteen! :)

      Poista