sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Huhtikuun suosikit

Oon ite aina tykänny lukea kuukauden suosikit postauksia, koska niistä saa aina jotain irti. Yleensä oon alkanu seuraamaan jotain uutta sarjaa näiden postausten pohjalta tai saanut uuden kirjan lukulistalleni. Mäkin ajattelin siis alkaa tekemään kuukauden suosikit postauksia joka kuukauden lopussa ja toivon että tekin saisitte jotain uutta irti näistä postauksista. En ajatellut keskittyä vain yhteen kategoriaan näitä postauksia tehdessä, vaan listaan tänne kaikkia sekalaisia asioita, joista olen tykännyt kuluneen kuukauden paljon. 
Kuukauden suosikkibiisi on tässä kuussa Francesco Gabbanin Occidentali's Karma. Tää on siis tän vuoden Italian Euroviisu biisi. Aina kun kuulen tämän biisin, tekee mieli alkaa tanssimaan. Rakastan kaikenlisäks italian kieltä niin paljon!  Osaisinpa itekin italiaa. Enää vähän yli viikko ensimmäiseen Euroviisu semifinaaliin! Kai te muutkin ootte yhtä innoissanne Euroviisuista kuin minä?
13 syytä miksi
Kuukauden sarjasuosikki puolestaan on 13 syytä, joka löytyy Netflixistä. Mulla on vielä kaks jaksoa kattomatta, mutta harmittelen jo valmiiksi sitä, että tämä sarja loppuu. Sarjan juonenahan tosiaan on se että Hannah Baker tekee itsemurhan, mutta ennen itsemurhaansa hän äänittää kolmetoista kasettia, jossa hän kertoo syyt itsemurhalleen. En sen enempiä kerro juonesta, etten pilaa sarjaa teiltä, jos ette ole vielä sattumoisin katsonut tätä. Luin tämän myös kirjana, mutta sanoisin että tykkään enemmän tästä sarjasta kuin kirjasta.
DSC_0378
Kuukauden leffasuosikki on Natascha Kampuschin tarinan kertova elokuva. Natascha joutui 10-vuotiaana erään miehen sieppaamaksi ja eli hänen vankinaan kahdeksan vuoden ajan. Luin myös Nataschan itse kirjoittaman kirjan ennen joulua ja se sai kyllä miettimään asioita, samoin kuin tämä elokuva.
DSC_0380
Kuukauden kirjasuosikki on oikeastaan kirjasarja. Kaikki varmaan tietävät Valehtelevat viettelijät tv-sarjan, mutta kuinka moni on lukenut kyseisen kirjasarjan? Mä alotin jo viime kuun lopussa lukemaan tätä sarjaa ja nyt on menossa tämä 12. osa. Kirjasarja ei ehkä ihan yllä tv-sarjan tasolle ainakaan minun mielestäni, mutta muuten tätä on erittäin mukava lukea! Kirjasarjan tapahtumat poikkeavat myös aikalailla tv-sarjasta. Kaksi ekaa osaa menee aikalailla samaan tyyppiin kuin tv-sarjakin, mutta sen jälkeen erilaisuuksia alkaa olemaan huomattavasti enemmän.
DSC_0376
Kuukauden ostossuosikki on tämä Glitteristä ostettu pieni, mutta silti sopivankokoinen käsilaukku! Ostin tämän vasta viikko sitten, mutta tämä oli eilen mulla Vaasassa ja tuonne sopii kaikki tarvittava, kuten avaimet, lompakko ja kännykkä. Laukku maksoi ainoastaan 12€!
DSC_0379
Kuukauden kosmetiikkasuosikit on tällä kertaa The Body Shopin mansikan tuoksuinen käsirasva, Essencen sateenkaari highlight ja Essencen highlight sivellin. Mun mielestä The Body Shopin käsirasvat ja vartalovoit on ihan parhaita!  Noi käsirasvapurkit on myös tosi kätevän kokosia, sopii hyvin käsilaukkuun ja silti niistä riittää pitkäksi aikaa rasvaa, ainakin mulle. Oon aikasemmin ollut hieman pettynyt Essencen highligheihin, koska niissä ei meinaa olla pigmenttiä, mutta tästä yksilöstä pigmenttiä kyllä riittää. Ja mitä tuohon siveltimeen tulee, etin sitä kissojen ja koirien kanssa vaikka mistä kunnes onnistuin sellaisen löytämään viime viikonloppuna Torniosta. Onneksi löysin, koska tuo sivellin on todella hyvä!

Onko teillä samoja suosikkeja kuin minulla? Hyvää vappua muuten kaikille!

-Sofia

PS. Muistin vasta eilen kotiin tullessa, että olin luvannut teille eilisestä mydayn kuvina. Nyt harmittaa kyllä todella paljon, koska eilinen oli tosi tapahtumarikas päivä, kun menin vielä illalla nuorteniltaankin ja sieltä päin pyörähtämään Tean ja Jessin kans Evijärvellä. Noh, tälle nyt vaan ei yksinkertasesti voi mitään, vaikka harmittaakin.

6 kommenttia:

  1. Nyt kun tuota 13 syytä on kehuttu kaikkialla, olisi ehkä aika munkin siihen tutustua ! :-D Kivoja suosikkeja sulla!

    ainoaxberg.blogpost.fi

    VastaaPoista
  2. Siis meinasin niin tänään ostaa Glitteristä samantyylisen pikkulaukun itselleni ja nyt harmittaa kun en sitä ostanutkaan D: Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meet tässä lähi aikoina vielä käymään Glitterissä, nii kannattaa kyllä ostaa! :) Ite ainakin tykkään tosta tosi paljo :D Kiitos!

      Poista
  3. Mulla on tuo ihana pikkulaukku sellaisena kukallisena :) Se on niin söpö ja sopivan kokoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä just eikä melkeen sopivan kokonen! :D

      Poista