torstai 20. huhtikuuta 2017

Get to know me better

Aattelin että voisin toisena postauksena tehä tälläsen eräänlaisen kysymyspostauksen, jonka myötä oppisitte tuntemaan mua vielä paremmin. Nappasin nää kysymykset vaan jostain randomisti.

Minkä väriset sukat sinulla on jalassa?
Yleensä lähes poikkeuksetta mustat. Joskus harvoin saattaa olla harmaat.

Missä asennossa nukahdat helpoiten?
Jommalla kummalla kyljellä. En oikeestaan ees pysty makaamaan selälläni, koska jostain kumman syystä mulla tulee selkä tosi kipeeks. Mahallani en todellakaan pystyis nukkumaan, koska sillon ku makaan mahallani, tuntuu että en saa hengitettyä kunnolla.

Oletko siisti vai sotkuinen ihminen?
Oon jotain noiden väliltä :D Siis mun huonehan on aina sotkunen. Jos siivoan sen jonain päivänä, nii samana iltana se on jo samanlaisessa kunnossa ku mitä se oli ennen siivoamista. Mut sit taas toisaalta en voi sietää likasia astioita keittiön pöydällä tai tiskipöydällä. Mun on pakko tiskata ne heti pois tai laittaa tiskikoneeseen.
Untitled
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
En oikeen itekään tiiä. Toisaalta joo ja toisaalta en.

Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
Tää vähä vaihtelee. Jos meillä on muroja, nii niitä ja sit kahvia. Yleensä kuitenki leipää ja kahvia. Sillon pienempänä söin aina puuroa, mutta sain siitä jotenki tarpeekseni sillon ja nykyään en syö puuroa melkeen ikinä.

Pisin aika jonka olet ollut nukkumatta?
Ööö, en oo itekään oikeen varma. Joku vähä päälle vuorokausi varmaan?

Oletko hyvä valehtelija?
En oo. Johtuu varmaan siitä, että en oikeestaan ikinä valehtele.
Untitled
Vasen- vai oikeakätinen?
Oikea. Tosin pystyn kyllä syömään vasemmallakin kädellä, mutta kirjotan aina oikeella. Joskus ala-asteella yritin jonki aikaa opetella kirjottamaan myös vasemmalla kädellä, mutta ei siitä oikeen tullu mitään :D

Tykkäätkö omasta nimestäsi?
Mun etunimeen ja toiseen nimeen oon tyytyväinen. Kolmannesta nimestä en oikeestaan tykkää.

Viimeisin kuva, jonka otit?
Tällä viikolla on tullu otettua tosi vähä kuvia. Mutta nii siis oltiin lauantaina kattomassa JVG:tä, nii viimesin kuva on siltä keikalta.
Untitled
En tosiaan tainnu mainita siinä ensimmäisessä postauksessa, että ollaan Ylläksellä tällä hetkellä. Tultiin tänne viime lauantaina ja lähetään täältä nyt tulevana lauantaina pois. Aina on kiva olla reissus, mutta on silti ihanaa päästä taas kotiinki. Kaikenlisäks mun ennakkomateriaalin lukeminen on jääny aika vähälle täällä reissussa, mutta jospa sitä sit ottais kotona oikeen kunnon loppukirin ja yrittäis lukea koko ennakkomateriaalin ennen torstaita, koska sillon on tosiaan se esivalintakoe. Oon siis hakemassa Seinäjoen ammattikorkeakouluun sosionomiks ja tradenomiks, mutta toi esivalintakoe koskee tota sosionomi koulutusta. Nyt taitaa olla aika lähteä ettimään jotain hyvää syömäpaikkaa. Nähään seuraavassa postauksessa!

-Sofia

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyviä vastauksia! Sun lasit on ihanat *.*
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäki tykkää näistä laseista kyllä tosi paljon vaikka ite sanonkin :D

   Poista